Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suporterul 1.0 Juventus Valenii de Munte
att 1 Tactiek diamond
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 10
58.9 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Cristache kopt de bal weg. Fader rent richting de bal. Fader geeft een hoge lob. Massenbach rent richting de bal. Massenbach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mureşan is nu in balbezit. Mureşan geeft een lange en hoge pass. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - Juventus Valenii de Munte 1:0

12e minuut.
Mureşan geeft de bal voor. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Norkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Norkowski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Massenbach is nu in balbezit. Mureşan is nu in balbezit. Mureşan passt de bal zonder na te denken. Massenbach rent richting de bal. Massenbach draait met de bal, schiet en ... Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Guerrero rent richting de bal. Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik draait met de bal, schiet en ... Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mureşan rent richting de bal. Mureşan speelt de bal door. Hruşcă speelt de bal door. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak draait met de bal, schiet en ... Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - Juventus Valenii de Munte 2:0

32e minuut.
Buculei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Massenbach kopt de bal weg. Mirwa is nu in balbezit. Pyziak onderschept slim de pass. Pyziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Katolik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Milaković komt het veld opgelopen. Eftimescu komt het veld opgelopen. Pekez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 42%, Juventus Valenii de Munte 58%.
Suporterul 1.0 - Juventus Valenii de Munte 2:0

46e minuut.
Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak is nu in balbezit. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekez onderschept slim de pass. Pekez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu geeft de bal voor. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Norkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rokosza heeft problemen om de bal te vangen. Buculei geeft een hoge lob. Pyziak rent richting de bal. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pyziak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hruşcă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pyziak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - Juventus Valenii de Munte 3:0

70e minuut.
Milaković rent richting de bal. Milaković geeft de bal voor. Norkowski met een sublieme pass. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Saavedra kan de bal niet met de borst controleren. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu met een sublieme pass. Pekez rent richting de bal. Pekez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łukawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Inworp. Eftimescu met de inworp. Pekez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekez draait met de bal, schiet en ... Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 29%, Juventus Valenii de Munte 71%.
Suporterul 1.0 - Juventus Valenii de Munte 3:0