Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zamolxes DACIADA
Ch Tactiek 343--
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 69.2
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


20e minuut.
Onciu passt de bal in één keer door. Ene is nu in balbezit. Stiefel begaat een overtreding. Stiefel krijgt een gele kaart. Ene is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ene komt bij de bal en schiet. Peyroche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Arsenie onderschept slim de pass. Arsenie speelt de bal door. Onciu probeert naar een medespeler te passen. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ... Peyroche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Onciu passt de bal met de wreef. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Peyroche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nănescu rent richting de bal. Nănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dobre passt de bal in één keer door. Ene is nu in balbezit. Szczygło begaat een overtreding. Ene raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ene met een snel genomen vrije trap. Arsenie kopt de bal weg. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zamolxes 68%, DACIADA 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zamolxes - DACIADA 0:0

48e minuut.
Ringer is nu in balbezit. De la Guarda begaat een overtreding. Ringer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alborn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fiorente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamolxes - DACIADA 1:0

50e minuut.
Ene passt de bal in één keer door. Muraru onderschept slim de pass. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zamolxes - DACIADA 1:1

64e minuut.
Arsenie probeert naar een medespeler te passen. Szczygło rent richting de bal. Ene onderschept slim de pass. Nănescu rent richting de bal. Nănescu schiet op doel. Peyroche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Dobre is nu in balbezit. Dobre speelt de bal door. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu draait met de bal, schiet en ... Peyroche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamolxes - DACIADA 1:2

80e minuut.
Daar is Szczygło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu probeert naar een medespeler te passen. Răducanu rent richting de bal. Răducanu schiet op doel. Peyroche bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Peyroche niet meer kan verder spelen. Dobromirov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Wanke met een sublieme pass. Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel. Dobromirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamolxes - DACIADA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zamolxes 60%, DACIADA 40%.
FC Zamolxes - DACIADA 1:3