Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului Lupii obositi
dddd Tactiek Skema C
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
62.5 gemiddelde waardering 59.4
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Potiguara rent richting de bal. Cáceda is nu in balbezit. Marchiori rent richting de bal. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda schiet op doel. Çelikbilek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mitręga passt de bal zonder na te denken. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ursino krijgt een gele kaart. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Gabrian ... Strafschop! Directe rode kaart, Gabrian moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gabrian schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mazur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazur zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Melo de Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

36e minuut.
Marchiori is nu in balbezit. Szpejna is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trąbaczewski zal de hoekschop nemen. Cáceda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 21%, Lupii obositi 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jupanii Brasovului - Lupii obositi 0:0

46e minuut.
Duma geeft een hoge lob. Ursino geeft een hoge lob. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga haalt uit met een fantastische trap. Melo de Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Lupii obositi 0:1

62e minuut.
Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman probeert naar een medespeler te passen. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jupanii Brasovului - Lupii obositi 1:1

62e minuut.
Marchiori is nu in balbezit. Marchiori passt de bal zonder na te denken. Mazur rent richting de bal. Mazur schiet op doel. Melo de Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur onderschept slim de pass. Mazur passt de bal in één keer door. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga draait met de bal, schiet en ... Melo de Lima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman geeft een hoge lob. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Lupii obositi 2:1

85e minuut.
Potiguara probeert naar een medespeler te passen. Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski geeft een hoge lob. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roman met een snelle inworp. Potiguara met een sublieme pass. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda haalt uit met een fantastische trap. Çelikbilek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 29%, Lupii obositi 71%.
Jupanii Brasovului - Lupii obositi 2:1