Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihailesti City FC Zamolxes
pupet Tactiek Ch
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Cuboni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Łażewski de bal. Soós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soós krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Arnaldo met een sublieme pass. Vargas geeft een hoge lob. Dulder is nu in balbezit. Dulder schiet op doel. Peyroche probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Begagić probeert de bal aan de voet te houden. Arnaldo probeert naar een medespeler te passen. Łażewski rent richting de bal. Łażewski haalt uit met een fantastische trap. Peyroche probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Soós geeft een hoge lob. Inworp. Arnaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łażewski rent richting de bal. Łażewski schiet op doel. Peyroche bokst de bal weg.

28e minuut.
Muraru geeft een hoge lob. Jaeger onderschept slim de pass. Kuchirka rent richting de bal. Kuchirka geeft een hoge lob. Bellés springt en kopt de bal. Tvildiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuchirka met een snelle inworp. Alborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborn draait met de bal, schiet en ... Bellés maakt een snoekduik en kopt de bal. Tvildiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dulder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palagyi komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Vargas rent richting de bal. Alborn begaat een overtreding. Vargas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vargas met een snel genomen vrije trap. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski haalt uit met een fantastische trap. Peyroche bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 39%, FC Zamolxes 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mihailesti City - FC Zamolxes 0:0

46e minuut.
Nicolau komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Jaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaldo rent richting de bal. Arnaldo speelt de bal door. Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Doeltrap. Peyroche trapt de bal weg. Ciobanenco rent richting de bal. Nicolau onderschept slim de pass. Nicolau geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cuboni met een sublieme pass. Arnaldo is nu in balbezit. Arnaldo probeert naar een medespeler te passen. Łażewski rent richting de bal. Łażewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kuchirka kopt de bal weg. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Statu ... Strafschop! Statu krijgt een gele kaart. Begagić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellés legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tvildiani bokst de bal weg.

74e minuut.
Nicolau geeft een hoge lob. Daar is Wojtkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski draait met de bal, schiet en ... Peyroche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - FC Zamolxes 1:0

84e minuut.
Alborn probeert naar een medespeler te passen. Bellés heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crisan. Crisan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 39%, FC Zamolxes 61%.
Mihailesti City - FC Zamolxes 1:0