Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Benicalap MIPICHIN
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen average


3e minuut.
Coyote rent richting de bal. Berardino verovert de bal door een tackle van achteren. Berardino speelt de bal door. Salamone is nu in balbezit. Salamone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Meilak is nu in balbezit. Archer onderschept slim de pass. Archer speelt de bal door. Brezac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezac haalt uit met een fantastische trap. Meccia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bryl met een snelle inworp. Meilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak haalt uit met een fantastische trap. Colombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Troxler bereikt de bal nog maar net als eerste. Troxler passt de bal in één keer door. Martínez Tablado onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coyote neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Klungelig pakt Archer de bal. Meilak is nu in balbezit. Meilak passt de bal zonder na te denken. Salamone is nu in balbezit. Salamone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Benicalap - MIPICHIN 0:1

37e minuut.
Salamone rent richting de bal. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal in één keer door. Meilak rent richting de bal. Meilak schiet op doel. Colombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Hruszowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak begaat een overtreding. Meilak krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Daar is Bryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruszowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruszowiec passt de bal zonder na te denken. Meilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak geeft de bal voor. Colombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salamone rent richting de bal. Salamone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Benicalap - MIPICHIN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Benicalap 64%, MIPICHIN 36%.
CA Benicalap - MIPICHIN 0:2

48e minuut.
Hruszowiec speelt de bal door. Meilak heeft problemen om de bal te vangen. Meilak speelt de bal door. Salamone is nu in balbezit. Salamone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Paluchowski probeert naar een medespeler te passen. Coyote rent richting de bal. Met opzet legt Martínez Tablado zijn tegenspeler op de grond. Martínez Tablado krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bryl onderschept slim de pass. Bryl speelt de bal door. Salamone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Niţescu de bal onder controle te krijgen. Cimmarrusti is nu in balbezit. Cimmarrusti geeft de bal voor. Meilak geeft een lange en hoge pass. Salamone maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Montoya onderschept slim de pass. Montoya passt de bal zonder na te denken. Meilak rent richting de bal. Meilak haalt uit met een fantastische trap. Colombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Benicalap - MIPICHIN 0:3

80e minuut.
Berardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Troxler onderschept slim de pass. Troxler speelt de bal door. Salamone rent richting de bal. Salamone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brezac rent richting de bal. Bryl verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Archer zijn tegenspeler op de grond. Bryl roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bryl kan niet meer verder spelen. Ziqing komt het veld opgelopen. Troxler met een snel genomen vrije trap. Meilak probeert de bal met de borst te controleren. Meilak passt de bal met de wreef. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Niţescu probeert naar een medespeler te passen. Berardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Berardino passt de bal in één keer door. Meilak rent richting de bal. Meilak haalt uit met een fantastische trap. Colombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meilak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Benicalap 64%, MIPICHIN 36%.
CA Benicalap - MIPICHIN 0:3