Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocky Frenštát FK:Doubí
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Dlabač onderschept slim de pass. Dlabač passt de bal zonder na te denken. Machulda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček is nu in balbezit. Poláček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunek met een sublieme pass. Machulda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček verovert de bal door een tackle van achteren. Poláček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - FK:Doubí 1:0

31e minuut.
Pojar rent richting de bal. Tejkal rent richting de bal. Tejkal passt de bal zonder na te denken. Aulický bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulický geeft de bal voor. Záblocký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Záblocký niet meer kan verder spelen. Petrů komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tejkal de bal. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Petrů verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Dupal is nu in balbezit. Dupal geeft een lange en hoge pass. Paal! We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aulický geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dítě heeft problemen om de bal te vangen. Tejkal rent richting de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dupal onderschept slim de pass. Bahenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Bahenský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rocky Frenštát - FK:Doubí 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 73%, FK:Doubí 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocky Frenštát - FK:Doubí 1:1

47e minuut.
Dítě rent richting de bal. Dítě passt de bal in één keer door. Tejkal rent richting de bal. Tejkal schiet op doel. Petrů probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - FK:Doubí 1:2

76e minuut.
Borový rent richting de bal. Borový passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vybouchnul de bal. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal schiet op doel. Petrů bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 63%, FK:Doubí 37%.
Rocky Frenštát - FK:Doubí 1:2