Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Mezci Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2400
Mezci Sokol Jamnè
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kobera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kacíř komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Hofman rent richting de bal. Habr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Svojtka bereikt de bal nog maar net als eerste. Svojtka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - Sokol Jamnè 0:1

16e minuut.
Obajdin speelt de bal door. Outrata is nu in balbezit. Outrata geeft de bal voor. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mezci - Sokol Jamnè 1:1

26e minuut.
Šubrta passt de bal met de wreef. Fečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fečko passt de bal met de wreef. Herout is nu in balbezit. Herout schiet op doel. Kačírek bokst de bal weg.

28e minuut.
Obajdin is nu in balbezit. Svojtka verovert de bal door een tackle van achteren. Svojtka passt de bal met de wreef. Hofman rent richting de bal. Hofman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fečko haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Povaleč de bal. Herout rent richting de bal. Herout schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Račka geeft een hoge lob. Inworp. Kacíř met de inworp. Svojtka bereikt de bal nog maar net als eerste. Svojtka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hofman rent richting de bal. Hofman geeft een lange en hoge pass. Gančarčík kopt de bal weg. Svojtka rent richting de bal. Svojtka schiet op doel. Cerha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mezci 61%, Sokol Jamnè 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mezci - Sokol Jamnè 1:1

58e minuut.
Šubrta rent richting de bal. Krapétek met een sublieme pass. Ransdorf is nu in balbezit. Herout onderschept slim de pass. Herout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Outrata onderschept slim de pass. Ransdorf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Outrata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pohár met een snel genomen vrije trap. Sedlička kopt de bal weg. Gančarčík heeft problemen om de bal te vangen. Gančarčík geeft de bal voor. Herout krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hofman onderschept slim de pass. Hofman met een sublieme pass. Svojtka rent richting de bal. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mezci - Sokol Jamnè 1:2

86e minuut.
Šubrta rent richting de bal. Svojtka onderschept slim de pass. Svojtka met een sublieme pass. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... Cerha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mezci 54%, Sokol Jamnè 46%.
Mezci - Sokol Jamnè 1:2