Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slaviapraha SK Slezská Hrabůvka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Němec speelt de bal door. Snopek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padevět. Padevět krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hamal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Špírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlovský rent richting de bal. Špírek rent richting de bal. Špírek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Snopek onderschept slim de pass. Snopek speelt de bal door. Broukal rent richting de bal. Broukal draait met de bal, schiet en ... Hlinka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ticháček zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Říčka de bal. Holuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Holuša schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Štěrbák is nu in balbezit. Budín verovert de bal door een tackle van achteren. Budín passt de bal in één keer door. Špírek is nu in balbezit. Špírek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Broukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka is nu in balbezit. Broukal onderschept slim de pass. Broukal haalt uit met een fantastische trap. Daar is Falešník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Slezská Hrabůvka 0:1

30e minuut.
Ticháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticháček geeft de bal voor. Daar is Kuchyňka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snopek verovert de bal door een tackle van achteren. Snopek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 51%, SK Slezská Hrabůvka 49%.
slaviapraha - SK Slezská Hrabůvka 0:1

50e minuut.
Budín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chmelíček komt het veld opgelopen. Ticháček met een snelle inworp. Snopek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kuchyňka is nu in balbezit. Broukal verovert de bal door een tackle van achteren. Snopek is nu in balbezit. Snopek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Slezská Hrabůvka 0:2

66e minuut.
Martynek speelt de bal door. Pavlovský rent richting de bal. Špírek verovert de bal door een tackle van achteren. Chmelíček is nu in balbezit. Chmelíček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Holuša is nu in balbezit. Snopek geeft de bal voor. Broukal rent richting de bal. Broukal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - SK Slezská Hrabůvka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 42%, SK Slezská Hrabůvka 58%.
slaviapraha - SK Slezská Hrabůvka 0:3