Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Banik Havířov FC Piko
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kejklíř met een sublieme pass. Klungelig pakt Kohlíček de bal. Raný rent richting de bal. Raný haalt uit met een fantastische trap. Moláček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - FC Piko 1:0

17e minuut.
Švach rent richting de bal. Švach met een sublieme pass. Cvrkal heeft problemen om de bal te vangen. Slivovice bereikt de bal nog maar net als eerste. Slivovice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Švach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raný de bal. Matys onderschept slim de pass. Kohlíček rent richting de bal. Kohlíček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - FC Piko 2:0

23e minuut.
Vik geeft de bal voor. Kolbaba probeert de bal aan de voet te houden. Cvrkal onderschept slim de pass. Cvrkal haalt uit met een fantastische trap. Čuřil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kejklíř speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuchyňa met de inworp. Siva bereikt de bal nog maar net als eerste. Siva geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Havířov 68%, FC Piko 32%.
FC Banik Havířov - FC Piko 2:0

63e minuut.
Kohlíček onderschept slim de pass. Kohlíček met een sublieme pass. Moláček rent richting de bal. Raný bereikt de bal nog maar net als eerste. Raný schiet op doel. Souček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Oborný rent richting de bal. Paal!

66e minuut.
Jankovec is nu in balbezit. Jankovec geeft een hoge lob. Vik is nu in balbezit. Raný is nu in balbezit. Raný draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Slivovice geeft de bal voor. Siva kopt de bal weg. Cvrkal is nu in balbezit. Cvrkal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šváblík de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čuřil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matys geeft een lange en hoge pass. Kolbaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cvrkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrkal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Zavináč rent richting de bal. Cvrkal is nu in balbezit. Kejklíř begaat een overtreding. Kejklíř krijgt een gele kaart. Cvrkal raakt geblesseerd tijdens het duel. Matys komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Havířov 57%, FC Piko 43%.
FC Banik Havířov - FC Piko 2:0