Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-21 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: FC AVE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6991
Ostrované FK METEOR PRAHA 8
Ostrov1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Moulík verovert de bal door een tackle van achteren. Moulík geeft een hoge lob. Uhlmann heeft problemen om de bal te vangen. Ponrava is nu in balbezit. Ponrava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FK METEOR PRAHA 8 0:1

13e minuut.
Foltýnek met een harde bal richting middenveld. Cingl kopt de bal weg. Moulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuero verovert de bal door een tackle van achteren. Tuero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Leklý speelt de bal door. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vývoda. Vývoda krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Jára geeft een lange en hoge pass. Rejón is nu in balbezit. Rejón passt de bal in één keer door. Tuero is nu in balbezit. Tuero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostrované - FK METEOR PRAHA 8 1:1

31e minuut.
Jára geeft een hoge lob. Inworp. Jung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuero is nu in balbezit. Tuero schiet op doel. Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FK METEOR PRAHA 8 2:1

43e minuut.
Jára rent richting de bal. Cingl bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jára zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jára moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jára schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 46%, FK METEOR PRAHA 8 54%.
Ostrované - FK METEOR PRAHA 8 2:1

47e minuut.
Jiljí rent richting de bal. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung passt de bal in één keer door. Tuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FK METEOR PRAHA 8 3:1

50e minuut.
Foltýnek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montes de Oca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Doeltrap. Foltýnek trapt de bal weg. Cingl kopt de bal weg. Montes de Oca rent richting de bal. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap. Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Prados rent richting de bal. Prados passt de bal in één keer door. Moulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuero verovert de bal door een tackle van achteren. Tuero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Peterek trapt de bal weg. Cingl kopt de bal weg. Daar is Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Jiljí probeert de bal aan de voet te houden. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiljí schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jiljí krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Inworp. Jiljí met de inworp. Šachta probeert de bal met de borst te controleren. Jung verovert de bal door een tackle van achteren. Jung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Peterek trapt de bal weg van het doel. Cingl kopt de bal weg. Šachta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuero is nu in balbezit. Tuero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tuero rent richting de bal. Jiljí bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados onderschept slim de pass. Jung rent richting de bal. Jung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ottone passt de bal zonder na te denken. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung passt de bal zonder na te denken. Tuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montes de Oca rent richting de bal. Montes de Oca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Šachta geeft de bal voor. Inworp. Prados met de inworp. Jung is nu in balbezit. Jung schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 30%, FK METEOR PRAHA 8 70%.
Ostrované - FK METEOR PRAHA 8 3:1