Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KAŇOKOVICE AC Všeň
nová2s Tactiek HHEHEH
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 29.4
redelijk Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen zwak


4e minuut.
Jegor rent richting de bal. Anchev onderschept slim de pass. Anchev probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski passt de bal in één keer door. Jegor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Woźniak de bal. Woźniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chorekyan passt de bal zonder na te denken. Piszczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Sitniewski de bal. Woźniak rent richting de bal. Woźniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak onderschept slim de pass. Woźniak draait met de bal, schiet en ... Quilici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KAŇOKOVICE - AC Všeň 1:0

19e minuut.
Piszczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Woźniak de bal. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KAŇOKOVICE - AC Všeň 2:0

26e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Langmajer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sitniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Woźniak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Quilici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KAŇOKOVICE - AC Všeň 3:0

35e minuut.
Piruşca speelt de bal door. Daar is Langmajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Quilici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KAŇOKOVICE 23%, AC Všeň 77%.
FC KAŇOKOVICE - AC Všeň 3:0

49e minuut.
Sitniewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Langmajer de bal. Jegor geeft de bal voor. Klungelig pakt Woźniak de bal. Woźniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pérez García speelt de bal door. Woźniak is nu in balbezit. Widłak rent richting de bal. Woźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniak schiet op doel. Quilici bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KAŇOKOVICE - AC Všeň 4:0

61e minuut.
Langmajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor onderschept slim de pass. Jegor met een sublieme pass. Woźniak rent richting de bal. Woźniak schiet op doel. Quilici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru speelt de bal door. Chiţul rent richting de bal. Chiţul geeft de bal voor. Sitniewski springt en kopt de bal. Quilici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Speriatu met een sublieme pass. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski geeft een lange en hoge pass. Pérez García is nu in balbezit. Pérez García haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Woźniak is nu in balbezit. Woźniak haalt uit met een fantastische trap. Quilici probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trojanowski probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KAŇOKOVICE 21%, AC Všeň 79%.
FC KAŇOKOVICE - AC Všeň 4:0