Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: AC CMAS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2753
AC CMAS FC Motor Podboří
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Erben verovert de bal door een tackle van achteren. Šesták onderschept slim de pass. Šesták met een sublieme pass. Knížek is nu in balbezit. Knížek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pála heeft problemen om de bal te vangen. Šesták is nu in balbezit. Knížek is nu in balbezit. Šesták rent richting de bal. Šesták haalt uit met een fantastische trap. Hladík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trvalka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hladík bokst de bal weg. Daar is Knížek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - FC Motor Podboří 1:0

32e minuut.
Krystlík rent richting de bal. Šesták rent richting de bal. Krystlík rent richting de bal. Šesták onderschept slim de pass. Šesták haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Krystlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Knížek onderschept slim de pass. Rejžek is nu in balbezit. Knížek onderschept slim de pass. Knížek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CMAS 61%, FC Motor Podboří 39%.
AC CMAS - FC Motor Podboří 1:0

59e minuut.
Podkováň geeft de bal voor. Krystlík rent richting de bal. Knížek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knížek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Teřina onderschept slim de pass. Teřina geeft de bal voor. Krystlík is nu in balbezit. Knížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Knížek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Polívka de bal. Loďička bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabenec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brabenec krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Taubert geeft een lange en hoge pass. Doucha heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loďička. Loďička krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Peres geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kubiš met de inworp. Brabenec is nu in balbezit. Brabenec geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC CMAS - FC Motor Podboří 1:1

76e minuut.
Peres met een sublieme pass. Erben rent richting de bal. Šesták maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Šesták moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Šesták schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CMAS 48%, FC Motor Podboří 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC CMAS - FC Motor Podboří 1:1