Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: SK Alpel Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2898
SK Alpel AC CMAS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Miřatský verovert de bal door een tackle van achteren. Miřatský speelt de bal door. Ferstel met een sublieme pass. Filipčík is nu in balbezit. Filipčík schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Schön bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakušan verovert de bal door een tackle van achteren. Rakušan met een sublieme pass. Knížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Knížek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Šedák geeft een hoge lob. Inworp. Slanina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rakušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakušan geeft een hoge lob. Pirk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Taubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Taubert passt de bal in één keer door. Podkováň bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferstel verovert de bal door een tackle van achteren. Ferstel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Schön, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakušan passt de bal zonder na te denken. Knížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Knížek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - AC CMAS 0:1

45e minuut.
Filipčík is nu in balbezit. Loďička verovert de bal door een tackle van achteren. Ferstel maakt een afschuwelijke overtreding. Ferstel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Alpel 42%, AC CMAS 58%.
SK Alpel - AC CMAS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Alpel 43%, AC CMAS 57%.
SK Alpel - AC CMAS 0:1