Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best Team CZ ninjasaim
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Vetešník rent richting de bal. Štěpaník onderschept slim de pass. Štěpaník passt de bal met de wreef. Olej heeft problemen om de bal te vangen. Olej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Vlasatý rent richting de bal. Povidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Povidlo met een sublieme pass. Heyduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyduk draait met de bal, schiet en ... Vavřinec bokst de bal weg.

33e minuut.
Papík heeft problemen om de bal te vangen. Křička bereikt de bal nog maar net als eerste. Křička met een sublieme pass. Heyduk is nu in balbezit. Heyduk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mašla is nu in balbezit. Štěpaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník passt de bal met de wreef. Olej is nu in balbezit. Olej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Novotný geeft de bal voor. Povidlo kopt de bal weg. Čvertka is nu in balbezit. Heyduk onderschept slim de pass. Heyduk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Team CZ 53%, ninjasaim 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Best Team CZ - ninjasaim 0:0

74e minuut.
Novotný met een snelle inworp. Vetešník is nu in balbezit. Vetešník passt de bal zonder na te denken. Heyduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyduk schiet op doel. Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Papík met een snelle inworp. Trhoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Trhoň passt de bal in één keer door. Vetešník is nu in balbezit. Vetešník geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Team CZ 62%, ninjasaim 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Best Team CZ - ninjasaim 0:0