Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: ninjasaim Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
ninjasaim FC KAŇOKOVICE
Normal Tactiek nová2s
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 49.4
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Chiţul kopt de bal weg. Klungelig pakt Woźniak de bal. Povidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:1

6e minuut.
Chiţul is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papík. Chiţul raakt geblesseerd tijdens het duel. Trojanowski met een snel genomen vrije trap. Novotný kopt de bal weg. Durdoň heeft problemen om de bal te vangen. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Durdoň geeft de bal voor. Inworp. Chiţul met de inworp. Woźniak geeft de bal voor. Sitniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sitniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Povidlo de bal. Woźniak rent richting de bal. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nedvídek rent richting de bal. Woźniak onderschept slim de pass. Woźniak passt de bal in één keer door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pérez García verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez García geeft een lange en hoge pass. Kytka probeert de bal met de borst te controleren. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel. Konipas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Novotný kopt de bal weg. Telemann rent richting de bal. Telemann passt de bal met de wreef. Heyduk is nu in balbezit. Heyduk haalt uit met een fantastische trap. Ghys bokst de bal weg.

26e minuut.
Pérez García probeert naar een medespeler te passen. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak passt de bal met de wreef. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Nedvídek rent richting de bal. Pérez García onderschept slim de pass. Pérez García met een sublieme pass. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Konipas bokst de bal weg.

33e minuut.
Durdoň is nu in balbezit. Woźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniak probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Konipas trapt de bal weg van het doel. Pérez García kopt de bal weg. Woźniak speelt de bal door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Křička rent richting de bal. Woźniak onderschept slim de pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Konipas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Trojanowski heeft problemen om de bal te vangen. Trojanowski kopt de bal weg. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:2

37e minuut.
Heyduk met een sublieme pass. Trhoň rent richting de bal. Trhoň passt de bal in één keer door. Woźniak is nu in balbezit. Woźniak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Kytka geeft de bal voor. Klungelig pakt Telemann de bal. Jegor is nu in balbezit. Jegor geeft een lange en hoge pass. Sitniewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ninjasaim 79%, FC KAŇOKOVICE 21%.
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:3

48e minuut.
Sitniewski heeft problemen om de bal te vangen. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitniewski krijgt een gele kaart. Nedvídek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nedvídek kan niet meer verder spelen. Fojtů komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pérez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García geeft een hoge lob. Daar is Kytka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jegor neemt de hoekschop. Durdoň kopt de bal weg. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul geeft een hoge lob. Sitniewski kopt de bal weg. Konipas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Woźniak is nu in balbezit. Woźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:4

58e minuut.
Trojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trojanowski probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel. Konipas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:5

62e minuut.
Trojanowski rent richting de bal. Trojanowski geeft een lange en hoge pass. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:6

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Konipas niet meer kan verder spelen. Sinevič komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Trojanowski geeft een hoge lob. Jegor kopt de bal weg. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel. Sinevič probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:7

69e minuut.
Novotný rent richting de bal. Jegor verovert de bal door een tackle van achteren. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Sinevič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:8

72e minuut.
Chiţul kopt de bal weg. Jegor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor passt de bal met de wreef. Woźniak rent richting de bal. Woźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:9

77e minuut.
Chiţul kopt de bal weg. Křička rent richting de bal. Woźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniak geeft de bal voor. Sinevič probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Pérez García rent richting de bal. Pérez García probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ninjasaim 72%, FC KAŇOKOVICE 28%.
ninjasaim - FC KAŇOKOVICE 0:9