Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-17 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: KINATION Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3067
KINATION Jizni Supi Praha
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 35.6
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Perugini passt de bal met de wreef. Daar is Lapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour schiet op doel. Klacek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Jizni Supi Praha 0:1

3e minuut.
Perugini is nu in balbezit. Belfour rent richting de bal. Belfour met een sublieme pass. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard draait met de bal, schiet en ... Klacek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
ibn-Osman met een sublieme pass. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard met een sublieme pass. Belfour rent richting de bal. Belfour schiet op doel. Klacek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lapka rent richting de bal. Lapka geeft de bal voor. Belfour probeert naar een medespeler te passen. Perugini heeft problemen om de bal te vangen. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Jizni Supi Praha 0:2

7e minuut.
Prodálek rent richting de bal. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini probeert naar een medespeler te passen. Belfour heeft problemen om de bal te vangen. Belfour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Jizni Supi Praha 0:3

24e minuut.
Stráněl is nu in balbezit. Howard onderschept slim de pass. Howard passt de bal met de wreef. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
ibn-Osman passt de bal met de wreef. Hobst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobst geeft een hoge lob. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 58%, Jizni Supi Praha 42%.
KINATION - Jizni Supi Praha 0:3

55e minuut.
ibn-Osman geeft een lange en hoge pass. Belfour rent richting de bal. Belfour passt de bal met de wreef. Perugini rent richting de bal. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Jizni Supi Praha 0:4

63e minuut.
Mikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulec passt de bal in één keer door. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek schiet op doel. Shober maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Jizni Supi Praha 1:4

67e minuut.
Belfour verovert de bal door een tackle van achteren. Sheperd speelt de bal door. Ručínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini passt de bal met de wreef. Klacek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belfour rent richting de bal. Paal! Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Perugini is nu in balbezit. Ručínský is nu in balbezit. Perugini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ručínský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ručínský kan niet meer verder spelen. Optát komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Brandybuck de bal. Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandybuck begaat een overtreding. Brandybuck krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lapka geeft een hoge lob. Prodálek rent richting de bal. Prodálek geeft de bal voor. Mikulec heeft problemen om de bal te vangen. Mikulec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Howard de bal. Stráněl is nu in balbezit. Howard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Howard is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 51%, Jizni Supi Praha 49%.
KINATION - Jizni Supi Praha 1:4