Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: KINATION Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2798
KINATION Slavie SKS
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Prodálek rent richting de bal. Fejta rent richting de bal. Prodálek begaat een overtreding. Prodálek krijgt een gele kaart. Fejta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Váňa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Slovák rent richting de bal. Med verovert de bal door een tackle van achteren. Lapka geeft een lange en hoge pass. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jeníšek kopt de bal weg. Daar is Mikulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váňa rent richting de bal. Mikulec is nu in balbezit. Mikulec schiet op doel. Polkoráb bokst de bal weg.

6e minuut.
Štainer met een snelle inworp. Mikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec geeft de bal voor. Prodálek rent richting de bal. Prodálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 1:0

9e minuut.
Jeníšek kopt de bal weg. Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitek verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulec schiet op doel. Polkoráb bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 2:0

15e minuut.
Med is nu in balbezit. Lapka is nu in balbezit. Med verovert de bal door een tackle van achteren. Med haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Svitek onderschept slim de pass. Svitek probeert naar een medespeler te passen. Krmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulec schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Polkoráb met een sublieme pass. Jeníšek kopt de bal weg. Daar is Dedek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek haalt uit met een fantastische trap. Polkoráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Klungelig pakt Prodálek de bal. Svitek met een sublieme pass. Lapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Med onderschept slim de pass. Med haalt uit met een fantastische trap. Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulis geeft een hoge lob. Slovák kopt de bal weg. Kudlička rent richting de bal. Kudlička geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 2:1

27e minuut.
Med onderschept slim de pass. Jeníšek verovert de bal door een tackle van achteren. Jeníšek passt de bal in één keer door. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jeníšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec rent richting de bal. Mikulec passt de bal met de wreef. Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 3:1

39e minuut.
Bulis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ručínský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štainer is nu in balbezit. Štainer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Váňa met een sublieme pass. Krmaš is nu in balbezit. Krmaš speelt de bal door. Med rent richting de bal. Med haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 34%, Slavie SKS 66%.
KINATION - Slavie SKS 3:1

54e minuut.
Klungelig pakt Fejta de bal. Slovák geeft een hoge lob. Krmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek verovert de bal door een tackle van achteren. Prodálek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kudlička rent richting de bal. Mička rent richting de bal. Mička geeft een hoge lob. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 4:1

61e minuut.
Stráněl verovert de bal door een tackle van achteren. Stráněl met een sublieme pass. Ručínský met een sublieme pass. Mikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 5:1

75e minuut.
Mička is nu in balbezit. Mička geeft een hoge lob. Stráněl heeft problemen om de bal te vangen. Prodálek rent richting de bal. Prodálek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Svitek rent richting de bal. Fejta is nu in balbezit. Fejta probeert naar een medespeler te passen. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Klungelig pakt Ručínský de bal. Bulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ručínský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ručínský naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Štainer speelt de bal door. Mikulec rent richting de bal. Mikulec speelt de bal door. Prodálek rent richting de bal. Prodálek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 47%, Slavie SKS 53%.
KINATION - Slavie SKS 5:1