Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alverca Futebol Clube Lejzr
nouze Tactiek 343
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 19
good Schieten poor
solid Passen weak
excellent Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bojčev probeert de bal aan de voet te houden. Njarðarson probeert naar een medespeler te passen. Švéda speelt de bal door. Povídal bereikt de bal nog maar net als eerste. Povídal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Švéda probeert naar een medespeler te passen. Šermíř is nu in balbezit. Hanysek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanysek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 1:0

7e minuut.
Malínek met een sublieme pass. Daar is Bojčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanysek rent richting de bal. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Švéda heeft problemen om de bal te vangen. Švéda passt de bal in één keer door. Povídal is nu in balbezit. Povídal haalt uit met een fantastische trap. Mažňák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 2:0

14e minuut.
Galuška geeft een lange en hoge pass. Inworp. Švéda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nygaard is nu in balbezit. Nygaard geeft een lange en hoge pass. Mažňák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Povídal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 3:0

27e minuut.
Hanysek is nu in balbezit. Hanysek passt de bal zonder na te denken. Mantlík heeft problemen om de bal te vangen. Hanysek rent richting de bal. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Mažňák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Šermíř kopt de bal weg. Švéda is nu in balbezit. Švéda passt de bal met de wreef. Povídal rent richting de bal. Povídal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bojčev rent richting de bal. Nygaard verovert de bal door een tackle van achteren. Nygaard speelt de bal door. Povídal bereikt de bal nog maar net als eerste. Povídal haalt uit met een fantastische trap. Mažňák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 4:0

31e minuut.
Šermíř rent richting de bal. Šermíř geeft de bal voor. Nygaard speelt de bal door. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel. Mažňák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 5:0

33e minuut.
Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek passt de bal zonder na te denken. Povídal bereikt de bal nog maar net als eerste. Povídal haalt uit met een fantastische trap. Mažňák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 6:0

35e minuut.
Hanysek geeft een hoge lob. Galuška controleert de bal met de borst. Povídal rent richting de bal. Povídal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Althaus speelt de bal door. Daar is Šermíř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanysek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mažňák trapt de bal weg van het doel. Nygaard speelt de bal door. Klungelig pakt Šermíř de bal. Povídal rent richting de bal. Povídal draait met de bal, schiet en ... Mažňák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 7:0

41e minuut.
Malínek speelt de bal door. Daar is Bojčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanysek onderschept slim de pass. Hanysek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 15%, Lejzr 85%.
Alverca Futebol Clube - Lejzr 7:0

48e minuut.
Švéda passt de bal in één keer door. Hanysek met een sublieme pass. Povídal rent richting de bal. Povídal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 8:0

51e minuut.
Havíř met een snelle inworp. Švéda probeert naar een medespeler te passen. Mantlík heeft problemen om de bal te vangen. Povídal rent richting de bal. Povídal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šermíř rent richting de bal. Hanysek onderschept slim de pass. Hanysek geeft de bal voor. Povídal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Švéda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Povídal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Povídal onderschept slim de pass. Povídal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 9:0

58e minuut.
Máčala probeert de bal aan de voet te houden. Nygaard probeert naar een medespeler te passen. Althaus speelt de bal door. Daar is Hanysek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanysek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Lejzr 10:0

61e minuut.
Nygaard speelt de bal door. Klungelig pakt Hanysek de bal. Hanysek passt de bal met de wreef. Povídal is nu in balbezit. Povídal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Máčala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard passt de bal zonder na te denken. Hanysek rent richting de bal. Hanysek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Šermíř verovert de bal door een tackle van achteren. Nygaard rent richting de bal. Nygaard passt de bal zonder na te denken. Povídal heeft problemen om de bal te vangen. Povídal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Beneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Švéda verovert de bal door een tackle van achteren. Švéda probeert naar een medespeler te passen. Hanysek rent richting de bal. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Havíř bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malínek. Havíř is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Havíř zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mažňák met een harde bal richting middenveld. Althaus controleert de bal met de borst. Althaus passt de bal zonder na te denken. Hanysek rent richting de bal. Hanysek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Havíř speelt de bal door. Švéda is nu in balbezit. Švéda passt de bal zonder na te denken. Povídal is nu in balbezit. Povídal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 15%, Lejzr 85%.
Alverca Futebol Clube - Lejzr 10:0