Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Detmarky AC Sparta Opolany
juni Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 17.5
formidabel Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Žufánek rent richting de bal. Thông geeft een hoge lob. Głódź rent richting de bal. Głódź schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Daar is Borůvka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coman rent richting de bal. Coman passt de bal met de wreef. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Borůvka rent richting de bal. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki met een sublieme pass. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Coman is nu in balbezit. Berdych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coman raakt geblesseerd tijdens het duel. Třebenický zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Głódź is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Głódź neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 1:0

9e minuut.
Daar is Dolák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borůvka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Viktor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 2:0

12e minuut.
Doudleba met een snelle inworp. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft de bal voor. Głódź springt en kopt de bal. Klungelig pakt Viktor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzędzicki zal de hoekschop nemen. Stelzer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Borůvka is nu in balbezit. Třebenický onderschept slim de pass. Třebenický probeert naar een medespeler te passen. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Třebenický raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spodek komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Spodek speelt de bal door. Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba geeft een hoge lob. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stelzer speelt de bal door. Viktor rent richting de bal. Głódź verovert de bal door een tackle van achteren. Głódź draait met de bal, schiet en ... Antonín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 3:0

19e minuut.
Dolák probeert naar een medespeler te passen. Žufánek heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grzędzicki speelt de bal door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer passt de bal met de wreef. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 4:0

26e minuut.
Pražák rent richting de bal. Stelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer geeft een hoge lob. Głódź rent richting de bal. Głódź schiet op doel. Antonín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pražák geeft een lange en hoge pass. Bartra met een sublieme pass. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft een hoge lob. Głódź is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 5:0

28e minuut.
Pražák geeft een hoge lob. Doudleba rent richting de bal. Doudleba passt de bal in één keer door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft de bal voor. Klungelig pakt Viktor de bal. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 6:0

31e minuut.
Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman passt de bal in één keer door. Loučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź verovert de bal door een tackle van achteren. Głódź draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Grzędzicki speelt de bal door. Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meziříčský rent richting de bal. Stelzer onderschept slim de pass. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Antonín bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Głódź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głódź passt de bal in één keer door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Antonín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 7:0

40e minuut.
Berdych heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer passt de bal zonder na te denken. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 8:0

41e minuut.
Kočárník heeft problemen om de bal te vangen. Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź haalt uit met een fantastische trap. Antonín bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doudleba speelt de bal door. Viktor rent richting de bal. Głódź verovert de bal door een tackle van achteren. Głódź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 9:0

45e minuut.
Doudleba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coman de bal. Coman speelt de bal door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Detmarky 22%, AC Sparta Opolany 78%.
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 10:0

49e minuut.
Radulić met een sublieme pass. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman passt de bal zonder na te denken. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Spodek kopt de bal weg. Stelzer kan de bal niet met de borst controleren. Pražák rent richting de bal. Stelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Berdych rent richting de bal. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman geeft een hoge lob. Głódź rent richting de bal. Głódź haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Berdych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer passt de bal zonder na te denken. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź schiet op doel. Antonín bokst de bal weg.

57e minuut.
Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Loučka de bal onder controle te krijgen. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Spodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman rent richting de bal. Coman met een sublieme pass. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 11:0

61e minuut.
Spodek heeft problemen om de bal te vangen. Spodek met een sublieme pass. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... Antonín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 12:0

64e minuut.
Głódź is nu in balbezit. Głódź passt de bal in één keer door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Antonín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

67e minuut.
Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borůvka is nu in balbezit. Coman geeft een lange en hoge pass. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 13:0

68e minuut.
Doudleba rent richting de bal. Doudleba geeft een hoge lob. Głódź heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 14:0

72e minuut.
Coman rent richting de bal. Berdych onderschept slim de pass. Berdych geeft een hoge lob. Grzędzicki heeft problemen om de bal te vangen. Grzędzicki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Berdych passt de bal zonder na te denken. Bartra rent richting de bal. Bartra geeft een hoge lob. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Coman rent richting de bal. Berdych met een sublieme pass. Spodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodek geeft de bal voor. Głódź springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Spodek geeft de bal voor. Doudleba rent richting de bal. Doudleba passt de bal in één keer door. Głódź rent richting de bal. Głódź schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spodek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzędzicki geeft de bal voor. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 15:0

85e minuut.
Bartra geeft een lange en hoge pass. Borůvka kopt de bal weg. Bartra geeft een lange en hoge pass. Głódź rent richting de bal. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Głódź is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Głódź neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Detmarky 13%, AC Sparta Opolany 87%.
SK Detmarky - AC Sparta Opolany 16:0