Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borussia Havířov Fireflies Tábor
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Krištof rent richting de bal. Šifalda onderschept slim de pass. Šifalda geeft de bal voor. Pláštěnka rent richting de bal. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Trnovec onderschept slim de pass. Šifalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnovec onderschept slim de pass. Krištof rent richting de bal. Krištof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Krištof passt de bal in één keer door. Urbánszký is nu in balbezit. Trnovec onderschept slim de pass. Trnovec haalt uit met een fantastische trap. Bříza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Pavlas passt de bal met de wreef. Krištof bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištof passt de bal in één keer door. Trnovec rent richting de bal. Trnovec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klapka kopt de bal weg. Krištof probeert de bal aan de voet te houden. Matys speelt de bal door. Pláštěnka rent richting de bal. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - Fireflies Tábor 1:0

44e minuut.
Šifalda verovert de bal door een tackle van achteren. Šifalda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fabini de bal. Tvrdoň verovert de bal door een tackle van achteren. Tvrdoň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borussia Havířov 55%, Fireflies Tábor 45%.
FC Borussia Havířov - Fireflies Tábor 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Pavlas de bal. Matys met een sublieme pass. Pláštěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jehlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Jehlička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borussia Havířov 63%, Fireflies Tábor 37%.
FC Borussia Havířov - Fireflies Tábor 1:0