Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borussia Havířov FC Kačer
Normal Tactiek moje
40% Balbezit 60%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Gilewski de bal. Gilewski passt de bal met de wreef. Anliker is nu in balbezit. Anliker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Frajlach de bal. Anliker is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Além zal de hoekschop nemen. Jirout kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barkamaitis met een sublieme pass. Gilewski is nu in balbezit. Barkamaitis met een sublieme pass. Anliker rent richting de bal. Anliker draait met de bal, schiet en ... Bříza bokst de bal weg.

15e minuut.
Barkamaitis passt de bal met de wreef. Anliker rent richting de bal. Anliker met een sublieme pass. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Bříza bokst de bal weg.

16e minuut.
Anliker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzemionka geeft een hoge lob. Anliker rent richting de bal. Anliker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:2

20e minuut.
Gasco passt de bal zonder na te denken. Anliker is nu in balbezit. Šifalda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anliker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barkamaitis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bříza bokst de bal weg. Barkamaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkamaitis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tvrdoň kopt de bal weg. Klungelig pakt Barkamaitis de bal. Barkamaitis speelt de bal door. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski passt de bal met de wreef. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker haalt uit met een fantastische trap. Bříza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:3

27e minuut.
Barkamaitis rent richting de bal. Barkamaitis passt de bal met de wreef. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski onderschept slim de pass. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kratochvíl kopt de bal weg. Strobel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barkamaitis probeert naar een medespeler te passen. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:4

36e minuut.
Klungelig pakt Barkamaitis de bal. Barkamaitis met een sublieme pass. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:5

41e minuut.
Frajlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski onderschept slim de pass. Gilewski kan de bal niet met de borst controleren. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Bříza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:6

41e minuut.
Kratochvíl is nu in balbezit. Kratochvíl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jirout de bal. Anliker is nu in balbezit. Anliker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Välling geeft de bal voor. Gasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasco geeft een lange en hoge pass. Gilewski rent richting de bal. Gilewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borussia Havířov 95%, FC Kačer 5%.
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:6

53e minuut.
Šifalda passt de bal zonder na te denken. Strobel heeft problemen om de bal te vangen. Strobel met een sublieme pass. Gilewski rent richting de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bříza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:7

57e minuut.
Gilewski kopt de bal weg. Além bereikt de bal nog maar net als eerste. Além geeft de bal voor. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... Bříza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkamaitis is nu in balbezit. Barkamaitis passt de bal in één keer door. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:8

63e minuut.
Além passt de bal zonder na te denken. Anliker rent richting de bal. Frajlach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anliker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gilewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Bříza trapt de bal weg van het doel. Strobel kopt de bal weg. Gilewski rent richting de bal. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Bříza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:9

69e minuut.
Anliker verovert de bal door een tackle van achteren. Barkamaitis heeft problemen om de bal te vangen. Anliker speelt de bal door. Gilewski rent richting de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frajlach heeft problemen om de bal te vangen. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Bříza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:10

71e minuut.
Gasco met een sublieme pass. Bříza met een sublieme pass. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Gasco rent richting de bal. Gasco passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bříza trapt de bal weg. Daar is Além, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkamaitis probeert naar een medespeler te passen. Anliker rent richting de bal. Anliker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Strobel geeft een hoge lob. Anliker rent richting de bal. Anliker passt de bal zonder na te denken. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Urbánszký kopt de bal weg. Klungelig pakt Gilewski de bal. Barkamaitis met een sublieme pass. Anliker is nu in balbezit. Anliker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Krzemionka speelt de bal door. Além is nu in balbezit. Além probeert naar een medespeler te passen. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Gasco probeert naar een medespeler te passen. Gilewski rent richting de bal. Barkamaitis probeert naar een medespeler te passen. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Välling met een sublieme pass. Barkamaitis is nu in balbezit. Barkamaitis passt de bal in één keer door. Anliker is nu in balbezit. Anliker draait met de bal, schiet en ... Bříza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:11

83e minuut.
D`Annunzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka speelt de bal door. Gasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasco geeft een lange en hoge pass. Bříza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Potier rent richting de bal. Potier geeft een hoge lob. Jirout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anliker kopt de bal weg. Gilewski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Barkamaitis heeft problemen om de bal te vangen. Barkamaitis speelt de bal door. Anliker rent richting de bal. Anliker schiet op doel. Bříza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:12

90e minuut.
Urbánszký bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirout probeert naar een medespeler te passen. Šifalda rent richting de bal. Barkamaitis onderschept slim de pass. Barkamaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borussia Havířov 88%, FC Kačer 12%.
FC Borussia Havířov - FC Kačer 0:13