Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fireflies Tábor Dementi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Měšťánek kopt de bal weg. Dobruský is nu in balbezit. Met opzet legt Krištof zijn tegenspeler op de grond. Krištof krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klapka met een sublieme pass. Sochota is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hlouška. Hlouška krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Jirků is nu in balbezit. Pavlas onderschept slim de pass. Pavlas passt de bal met de wreef. Čert is nu in balbezit. Čert geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prokeš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fireflies Tábor - Dementi 1:0

41e minuut.
Daar is Juráček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trnovec is nu in balbezit. Knobloch is nu in balbezit. Trnovec onderschept slim de pass. Trnovec haalt uit met een fantastische trap. Kopyto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fireflies Tábor 47%, Dementi 53%.
Fireflies Tábor - Dementi 1:0

50e minuut.
Jirků geeft een lange en hoge pass. Halfar rent richting de bal. Halfar geeft een lange en hoge pass. Juráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juráček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fireflies Tábor - Dementi 1:1

68e minuut.
Čert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavlas probeert naar een medespeler te passen. Krištof rent richting de bal. Trnovec is nu in balbezit. Trnovec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Knobloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandík is nu in balbezit. Mandík probeert naar een medespeler te passen. Krištof is nu in balbezit. Krištof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fireflies Tábor 50%, Dementi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fireflies Tábor - Dementi 1:1