Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiinta-Oltenia CS Deda
oltenia Tactiek 442
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 24.2
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Hwan-Kwoo geeft een lange en hoge pass. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo onderschept slim de pass. Hwan-Kwoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 1:0

3e minuut.
Malovrh verovert de bal door een tackle van achteren. Malovrh passt de bal zonder na te denken. Daar is Hwan-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 2:0

11e minuut.
Gacker onderschept slim de pass. Gacker geeft een hoge lob. Veiksmonis rent richting de bal. Hwan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bojin verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nef onderschept slim de pass. Nef geeft de bal voor. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hwan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 3:0

24e minuut.
Corpodean speelt de bal door. Klungelig pakt Vanheusden de bal. Veiksmonis is nu in balbezit. Veiksmonis draait met de bal, schiet en ... Rujoiu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 4:0

26e minuut.
Bărnuţiu rent richting de bal. Maus onderschept slim de pass. Maus geeft een lange en hoge pass. Veiksmonis is nu in balbezit. Veiksmonis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Apostol is nu in balbezit. Ramelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ramelli passt de bal zonder na te denken. Hwan-Kwoo is nu in balbezit. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Veiksmonis rent richting de bal. Veiksmonis passt de bal zonder na te denken. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Malovrh rent richting de bal. Vanheusden maakt een afschuwelijke overtreding. Vanheusden krijgt een gele kaart. Malovrh raakt geblesseerd tijdens het duel. De Nil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Veiksmonis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Bojin rent richting de bal. Veiksmonis verovert de bal door een tackle van achteren. Veiksmonis draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 5:0

35e minuut.
Malovrh passt de bal in één keer door. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis speelt de bal door. Hwan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maus is nu in balbezit. Maus geeft een lange en hoge pass. Hwan-Kwoo is nu in balbezit. Hwan-Kwoo geeft de bal voor. Daar is Veiksmonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 6:0

44e minuut.
Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malovrh met een snelle inworp. Veiksmonis is nu in balbezit. Veiksmonis schiet op doel. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hwan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 36%, CS Deda 64%.
Stiinta-Oltenia - CS Deda 6:0

48e minuut.
Hwan-Kwoo geeft de bal voor. Daar is Bojin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veiksmonis is nu in balbezit. Veiksmonis draait met de bal, schiet en ... Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 7:0

48e minuut.
Daar is Corpodean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Kwoo is nu in balbezit. Hwan-Kwoo passt de bal met de wreef. Veiksmonis rent richting de bal. Veiksmonis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De Nil geeft een lange en hoge pass. Hârleaţă heeft problemen om de bal te vangen. De Nil geeft een lange en hoge pass. Veiksmonis springt en kopt de bal. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 8:0

51e minuut.
Daar is Corpodean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Kwoo onderschept slim de pass. Hwan-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Veiksmonis heeft problemen om de bal te vangen. Veiksmonis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hwan-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Kwoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Corpodean de bal onder controle te krijgen. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo passt de bal in één keer door. Veiksmonis rent richting de bal. Veiksmonis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 9:0

54e minuut.
Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean passt de bal met de wreef. Veiksmonis rent richting de bal. Hwan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Apostol rent richting de bal. De Nil onderschept slim de pass. De Nil met een sublieme pass. Hwan-Kwoo heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Malovrh kopt de bal weg. Klungelig pakt De Nil de bal. De Nil geeft de bal voor. Hwan-Kwoo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Maus geeft een lange en hoge pass. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo is nu in balbezit. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 10:0

60e minuut.
Maus is nu in balbezit. Maus geeft een lange en hoge pass. Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Veiksmonis kopt de bal weg. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo passt de bal met de wreef. Veiksmonis rent richting de bal. Veiksmonis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dan is nu in balbezit. Maus geeft een hoge lob. Rujoiu probeert de bal met de borst te controleren. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Maus geeft een lange en hoge pass. Veiksmonis is nu in balbezit. Veiksmonis passt de bal in één keer door. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 11:0

71e minuut.
Ramelli geeft de bal voor. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 12:0

77e minuut.
De Nil verovert de bal door een tackle van achteren. De Nil geeft de bal voor. Klungelig pakt Veiksmonis de bal. Hwan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - CS Deda 13:0

78e minuut.
Hârleaţă passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maus met een snelle inworp. De Nil geeft een lange en hoge pass. Veiksmonis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ramelli is nu in balbezit. Ramelli geeft een lange en hoge pass. Maus speelt de bal door. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 22%, CS Deda 78%.
Stiinta-Oltenia - CS Deda 13:0