Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.Universitatea Craiova AC Daestina Sanpetru Brasov
352 Tactiek Lacuri 433
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 49.8
very good Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Kiên Trung is nu in balbezit. Kiên Trung passt de bal zonder na te denken. Hoefkens met een sublieme pass. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Beraza bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lincar is nu in balbezit. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens probeert naar een medespeler te passen. Kiên Trung rent richting de bal. Kiên Trung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pajka probeert naar een medespeler te passen. Juul is nu in balbezit. Brătescu rent richting de bal. Juul onderschept slim de pass. Juul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Brătescu passt de bal met de wreef. Czerbniak is nu in balbezit. Kirchner rent richting de bal. Kirchner schiet op doel. Waddell probeert de bal aan de voet te houden. Beraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Juul verovert de bal door een tackle van achteren. Juul passt de bal in één keer door. Hacılı is nu in balbezit. Baykam rent richting de bal. Baykam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fedorko met een sublieme pass. Klungelig pakt Gavioli de bal. Brătescu is nu in balbezit. Juul verovert de bal door een tackle van achteren. Juul schiet op doel. Licheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Juul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brătescu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pajka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juul maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pajka is nu in balbezit. Gavioli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pajka. Pajka krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Baykam probeert naar een medespeler te passen. Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka speelt de bal door. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Licheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kart geeft een hoge lob. Brătescu rent richting de bal. Brătescu geeft een lange en hoge pass. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Potiguar passt de bal in één keer door. Waddell is nu in balbezit. Waddell passt de bal met de wreef. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.Universitatea Craiova 43%, AC Daestina Sanpetru Brasov 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.Universitatea Craiova - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:0

52e minuut.
Hoefkens probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak passt de bal in één keer door. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiên Trung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:1

60e minuut.
Pajka is nu in balbezit. Pajka geeft de bal voor. Klungelig pakt Brătescu de bal. Juul is nu in balbezit. Juul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hacılı rent richting de bal. Hacılı passt de bal met de wreef. Juul bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam is nu in balbezit. Baykam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kart kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueroa met de inworp. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens geeft de bal voor. Beraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Juul is nu in balbezit. Juul passt de bal zonder na te denken. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.S.Universitatea Craiova - AC Daestina Sanpetru Brasov 1:1

77e minuut.
Beraza trapt de bal weg van het doel. Potiguar is nu in balbezit. Potiguar passt de bal met de wreef. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Beraza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.Universitatea Craiova 40%, AC Daestina Sanpetru Brasov 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.Universitatea Craiova - AC Daestina Sanpetru Brasov 1:1