Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cămătari sibieni CS Deda
343QQQ Tactiek 442
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 23.5
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Enculescu met een sublieme pass. Apostol rent richting de bal. Bołdys onderschept slim de pass. Bołdys geeft een hoge lob. Vitagliano krijgt zijn hoofd ertegen. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bărnuţiu rent richting de bal. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok geeft de bal voor. Bojin heeft problemen om de bal te vangen. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bołdys zal de hoekschop nemen. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Vitagliano springt en kopt de bal. Paal! Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 1:0

14e minuut.
Bołdys kopt de bal weg. Hârleaţă controleert de bal met de borst. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 2:0

19e minuut.
Krol is nu in balbezit. Apostol begaat een overtreding. Krol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genovelis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vitagliano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Jasinowski geeft een hoge lob. Lascu kopt de bal weg. Saporito is nu in balbezit. Saporito schiet op doel. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 3:0

23e minuut.
Jasinowski probeert de bal aan de voet te houden. Bołdys rent richting de bal. Bołdys geeft een lange en hoge pass. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Jasinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano onderschept slim de pass. Vitagliano schiet op doel. Jasinowski probeert de bal aan de voet te houden. Peneş bokst de bal weg. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 4:0

35e minuut.
Bołdys onderschept slim de pass. Bołdys met een sublieme pass. Lascu is nu in balbezit. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Rujoiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bołdys met de inworp. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu geeft een lange en hoge pass. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 5:0

41e minuut.
Jasinowski geeft een hoge lob. Vitagliano rent richting de bal. Lascu rent richting de bal. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Lascu de bal. Sadlok rent richting de bal. Sadlok speelt de bal door. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano schiet op doel. Peneş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 23%, CS Deda 77%.
Cămătari sibieni - CS Deda 5:0

47e minuut.
Lascu probeert naar een medespeler te passen. Saporito is nu in balbezit. Saporito met een sublieme pass. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok geeft de bal voor. Jasinowski is nu in balbezit. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu passt de bal in één keer door. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 6:0

52e minuut.
Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rujoiu de bal onder controle te krijgen. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski schiet op doel. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jasinowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 7:0

56e minuut.
Daar is Jasinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saporito rent richting de bal. Saporito passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vitagliano de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 8:0

59e minuut.
Bołdys probeert naar een medespeler te passen. Lascu rent richting de bal. Saporito met een sublieme pass. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jasinowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 9:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bołdys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano onderschept slim de pass. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 10:0

63e minuut.
Klungelig pakt Corpodean de bal. Lascu onderschept slim de pass. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok geeft een hoge lob. Vitagliano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lascu verovert de bal door een tackle van achteren. Lascu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bołdys de bal. Bołdys geeft de bal voor. Jasinowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Genovelis kopt de bal weg. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rujoiu de bal. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 11:0

77e minuut.
Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hârleaţă de bal. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 12:0

78e minuut.
Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol geeft de bal voor. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - CS Deda 13:0

79e minuut.
Jasinowski onderschept slim de pass. Bołdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bołdys geeft een lange en hoge pass. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Lascu rent richting de bal. Sadlok rent richting de bal. Sadlok geeft een lange en hoge pass. Vitagliano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 20%, CS Deda 80%.
Cămătari sibieni - CS Deda 13:0