Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: COVEL FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28543
COVEL FC dacic club
2D Tactiek Mauru
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
48.1 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft de bal voor. Laskaris geeft een lange en hoge pass. Musa rent richting de bal. Musa draait met de bal, schiet en ... Pescaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adamiak is nu in balbezit. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:1

7e minuut.
Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Soarès rent richting de bal. Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gîrbaciu met een snelle inworp. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz geeft een hoge lob. Cümşüdov maakt een snoekduik en kopt de bal. Karahan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sze Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Wing passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij speelt de bal door. Klungelig pakt Adamiak de bal. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:2

14e minuut.
Sze Wing met een sublieme pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij probeert naar een medespeler te passen. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bădălan met een snelle inworp. Laskaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios is nu in balbezit. Kakios geeft een lange en hoge pass. Cümşüdov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vishnevskij probeert naar een medespeler te passen. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing passt de bal zonder na te denken. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal haalt uit met een fantastische trap. Pescaru bokst de bal weg.

26e minuut.
Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardinazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Gardinazzi geeft de bal voor. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa schiet op doel. Pescaru bokst de bal weg.

31e minuut.
Gîrbaciu onderschept slim de pass. Sze Wing rent richting de bal. Kakios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kakios moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kakios schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing passt de bal in één keer door. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa schiet op doel. Pescaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:3

34e minuut.
Vishnevskij probeert naar een medespeler te passen. Adamiak is nu in balbezit. Sze Wing heeft problemen om de bal te vangen. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel. Pescaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Laskaris is nu in balbezit. Laskaris geeft een hoge lob. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 55%, dacic club 45%.
COVEL FC - dacic club 0:3

47e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa onderschept slim de pass. Musa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:4

49e minuut.
Muscă geeft een hoge lob. Železnik kopt de bal weg. Musa is nu in balbezit. Musa draait met de bal, schiet en ... Pescaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:5

51e minuut.
Cümşüdov passt de bal met de wreef. Muscă rent richting de bal. Muscă passt de bal zonder na te denken. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel. Pescaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij passt de bal met de wreef. Soarès speelt de bal door. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Muscă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă is nu in balbezit. Adamiak onderschept slim de pass. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:6

58e minuut.
Klungelig pakt Chitic de bal. Musa met een sublieme pass. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Hilal is nu in balbezit. Hilal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru speelt de bal door. Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak draait met de bal, schiet en ... Pescaru bokst de bal weg. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sze Wing passt de bal met de wreef. Adamiak rent richting de bal. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing schiet op doel. Pescaru bokst de bal weg.

78e minuut.
Sze Wing passt de bal zonder na te denken. Gardinazzi rent richting de bal. Met opzet legt Nycz zijn tegenspeler op de grond. Nycz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Železnik onderschept slim de pass. Soarès bereikt de bal nog maar net als eerste. Soarès passt de bal in één keer door. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:7

83e minuut.
Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij geeft een hoge lob. Musa is nu in balbezit. Musa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:8

84e minuut.
Sze Wing kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gîrbaciu. Sze Wing raakt geblesseerd tijdens het duel. Soarès zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij probeert naar een medespeler te passen. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Musa springt en kopt de bal. Pescaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:9

87e minuut.
Gîrbaciu geeft de bal voor. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Adamiak de bal. Adamiak schiet op doel. Pescaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pescaru niet meer kan verder spelen. Firică komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Soarès rent richting de bal. Soarès geeft een hoge lob. Chitic kopt de bal weg. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - dacic club 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 64%, dacic club 36%.
COVEL FC - dacic club 0:10