Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. MYTY-FALTICENI The best of sokker
unu+unu Tactiek antrenament
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten adequate
good Passen excellent
good Verdedigen good


5e minuut.
Szlachta heeft problemen om de bal te vangen. Byers rent richting de bal. Szlachta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byers raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hollós neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeski passt de bal zonder na te denken. Brunacci rent richting de bal. Brunacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MYTY-FALTICENI - The best of sokker 1:0

33e minuut.
Brunacci passt de bal met de wreef. Zanchi probeert de bal aan de voet te houden. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws onderschept slim de pass. Meeuws draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Brzeski rent richting de bal. Brzeski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Fadil de bal. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Szlachta geeft een lange en hoge pass. Daar is Kubala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeski onderschept slim de pass. Brzeski passt de bal met de wreef. Górak speelt de bal door. Hedwig bokst de bal weg. Brunacci is nu in balbezit. Brunacci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MYTY-FALTICENI - The best of sokker 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. MYTY-FALTICENI 46%, The best of sokker 54%.
FC. MYTY-FALTICENI - The best of sokker 2:0

49e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Szlachta rent richting de bal. Szlachta speelt de bal door. Brunacci is nu in balbezit. Brunacci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Górak passt de bal met de wreef. Brunacci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanchi. Zanchi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Hollós de bal. Hollós passt de bal in één keer door. Randa rent richting de bal. Randa geeft een hoge lob. Byers maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Meeuws haalt uit met een fantastische trap. Fadil probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Górak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Seaman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Enescu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Frygier is nu in balbezit. Frygier geeft de bal voor. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MYTY-FALTICENI - The best of sokker 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. MYTY-FALTICENI 56%, The best of sokker 44%.
FC. MYTY-FALTICENI - The best of sokker 3:0