Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica 1921 Timișoara FC Dinamo Ilfov
Normal Tactiek Clasica 23.11.18
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten formidabel
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Reimer is nu in balbezit. Reimer passt de bal in één keer door. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. Tuura probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovský rent richting de bal. Gemmrich onderschept slim de pass. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Tuura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 0:1

12e minuut.
Bukovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig onderschept slim de pass. Bledig met een sublieme pass. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 0:2

21e minuut.
Bukovský rent richting de bal. Tosti verovert de bal door een tackle van achteren. Tosti met een sublieme pass. Klungelig pakt Gemmrich de bal. Gemmrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 0:3

24e minuut.
Grgurić geeft de bal voor. Daar is Sosák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banu rent richting de bal. Banu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Migliora trapt de bal weg. Reimer kopt de bal weg. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. Tuura bokst de bal weg.

27e minuut.
Bledig rent richting de bal. Sessegnon rent richting de bal. Gemmrich onderschept slim de pass. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Tuura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 0:4

30e minuut.
Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria onderschept slim de pass. Echeverria passt de bal met de wreef. Banu heeft problemen om de bal te vangen. Banu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Majkić met een sublieme pass. Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov geeft een lange en hoge pass. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dobson verovert de bal door een tackle van achteren. Dobson passt de bal in één keer door. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sessegnon de bal onder controle te krijgen. Tuura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 0:5

36e minuut.
Tosti onderschept slim de pass. Tosti probeert naar een medespeler te passen. Reimer speelt de bal door. Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Reimer geeft een hoge lob. Sessegnon kan de bal niet met de borst controleren. Gemmrich verovert de bal door een tackle van achteren. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica 1921 Timișoara 55%, FC Dinamo Ilfov 45%.
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 0:6

47e minuut.
Gemmrich passt de bal zonder na te denken. Bledig is nu in balbezit. Sessegnon rent richting de bal. Bledig onderschept slim de pass. Bledig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 0:7

53e minuut.
Rodrigo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reimer met een snelle inworp. Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rodrigo met de inworp. Echeverria heeft problemen om de bal te vangen. Echeverria passt de bal zonder na te denken. Grgurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgurić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Sosák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosák passt de bal in één keer door. Dobson speelt de bal door. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Maruda is nu in balbezit. Maruda passt de bal met de wreef. Banu heeft problemen om de bal te vangen. Banu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 1:7

74e minuut.
Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig is nu in balbezit. Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmrich schiet op doel. Tuura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 1:8

82e minuut.
Daar is Neider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobson is nu in balbezit. Dobson geeft de bal voor. Klungelig pakt Gemmrich de bal. Gemmrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 1:9

83e minuut.
Daar is Neider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig passt de bal in één keer door. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Echeverria geeft een hoge lob. Daar is De la Puente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banu is nu in balbezit. Banu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica 1921 Timișoara 47%, FC Dinamo Ilfov 53%.
Politehnica 1921 Timișoara - FC Dinamo Ilfov 2:9