Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: ParmaBv Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22000
ParmaBv Unirea Barasti
Normal Tactiek Proba
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 54.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Matheson is nu in balbezit. Matheson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sĩ Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergili is nu in balbezit. Ergili draait met de bal, schiet en ... Özat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Perlberg verovert de bal door een tackle van achteren. Perlberg met een sublieme pass. Ergili rent richting de bal. Ergili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - Unirea Barasti 0:1

9e minuut.
Sĩ Hoàng is nu in balbezit. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski passt de bal in één keer door. Bărnuţiu rent richting de bal. Bărnuţiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Wostal met een sublieme pass. Neiring is nu in balbezit. Neiring passt de bal zonder na te denken. Ergili rent richting de bal. Ergili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Terol rent richting de bal. Terol passt de bal in één keer door. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński geeft een lange en hoge pass. Vag springt en kopt de bal. Cybulski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Neiring met een sublieme pass. Həsənzadə is nu in balbezit. Həsənzadə met een sublieme pass. Tymiński rent richting de bal. Tymiński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Komasiński onderschept slim de pass. Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag verovert de bal door een tackle van achteren. Vag draait met de bal, schiet en ... Cybulski bokst de bal weg.

36e minuut.
Perlberg probeert naar een medespeler te passen. Ergili rent richting de bal. Dziwny onderschept slim de pass. Bărnuţiu rent richting de bal. Bărnuţiu draait met de bal, schiet en ... Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - Unirea Barasti 0:2

39e minuut.
Terol geeft de bal voor. Tymiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuśnierz de bal. Həsənzadə rent richting de bal. Həsənzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 61%, Unirea Barasti 39%.
ParmaBv - Unirea Barasti 0:2

46e minuut.
Komasiński geeft de bal voor. Perlberg heeft problemen om de bal te vangen. Perlberg speelt de bal door. Ergili rent richting de bal. Ergili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Neiring met een sublieme pass. Dziwny rent richting de bal. Ergili verovert de bal door een tackle van achteren. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Terol bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring verovert de bal door een tackle van achteren. Neiring passt de bal met de wreef. Ergili rent richting de bal. Ergili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wostal speelt de bal door. Wielki rent richting de bal. Wielki passt de bal zonder na te denken. Həsənzadə rent richting de bal. Həsənzadə haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Terol probeert naar een medespeler te passen. Wielki is nu in balbezit. Wielki passt de bal in één keer door. Vag rent richting de bal. Vag draait met de bal, schiet en ... Cybulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 55%, Unirea Barasti 45%.
ParmaBv - Unirea Barasti 0:2