Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-25 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: tim star Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 15575
gloria rogova F.C Doman
2023 Tactiek dorica
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 46.1
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Laurila kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tarassenkov de bal onder controle te krijgen. Sądel geeft de bal voor. Dalglish is nu in balbezit. Dalglish haalt uit met een fantastische trap. Kolbas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sądel neemt de hoekschop. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bourreau ... Strafschop! Bourreau krijgt een gele kaart. Dalglish raakt geblesseerd tijdens het duel. Marčetić neemt de penalty, wat een uithaal! Kolbas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 1:0

9e minuut.
Sądel rent richting de bal. Sądel geeft een hoge lob. Dalglish kopt de bal weg. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pruśniewski passt de bal zonder na te denken. Sądel rent richting de bal. Sądel geeft een hoge lob. Dalglish is nu in balbezit. Dalglish draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kolbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 2:0

11e minuut.
Banaticla met een sublieme pass. Koralakis is nu in balbezit. Koralakis passt de bal met de wreef. Dalglish rent richting de bal. Dalglish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioğlu onderschept slim de pass. Alioğlu passt de bal met de wreef. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okorski met de inworp. Tarassenkov geeft een lange en hoge pass. Banaticla krijgt zijn hoofd ertegen. Zavalkovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 2:1

23e minuut.
Olano verovert de bal door een tackle van achteren. Dalglish kan de bal niet met de borst controleren. Marčetić rent richting de bal. Marčetić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 3:1

24e minuut.
Klungelig pakt Krynicki de bal. Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Marčetić controleert de bal met de borst. Dalglish is nu in balbezit. Dalglish draait met de bal, schiet en ... Kolbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Alioğlu is nu in balbezit. Banaticla onderschept slim de pass. Banaticla passt de bal met de wreef. Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis haalt uit met een fantastische trap. Zavalkovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Shalofh is nu in balbezit. Baszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shalofh raakt geblesseerd tijdens het duel. Urs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marčetić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 4:1

33e minuut.
Shalofh is nu in balbezit. Shalofh passt de bal in één keer door. Sądel speelt de bal door. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish schiet op doel. Kolbas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalofh is nu in balbezit. Dalglish rent richting de bal. Dalglish haalt uit met een fantastische trap. Kolbas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gloria rogova 37%, F.C Doman 63%.
gloria rogova - F.C Doman 4:1

58e minuut.
Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski geeft de bal voor. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić draait met de bal, schiet en ... Kolbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 5:1

60e minuut.
Urs onderschept slim de pass. Shalofh heeft problemen om de bal te vangen. Olano maakt een afschuwelijke overtreding. Olano krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bourreau is nu in balbezit. Bourreau passt de bal zonder na te denken. Shalofh met een sublieme pass. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Marčetić rent richting de bal. Marčetić draait met de bal, schiet en ... Kolbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski met een sublieme pass. Marčetić is nu in balbezit. Dalglish is nu in balbezit. Dalglish haalt uit met een fantastische trap. Kolbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 6:1

74e minuut.
Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish onderschept slim de pass. Dalglish passt de bal met de wreef. Marčetić rent richting de bal. Marčetić schiet op doel. Kolbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tarassenkov kopt de bal weg. Banaticla rent richting de bal. Laurila begaat een overtreding. Banaticla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bourreau wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Shalofh passt de bal in één keer door. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić onderschept slim de pass. Dalglish heeft problemen om de bal te vangen. Dalglish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Marauders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalglish rent richting de bal. Dalglish haalt uit met een fantastische trap. Kolbas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 7:1

84e minuut.
Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Olano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Shalofh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalofh passt de bal in één keer door. Marčetić rent richting de bal. Marčetić haalt uit met een fantastische trap. Kolbas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 8:1

90e minuut.
Daar is Koralakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić passt de bal in één keer door. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - F.C Doman 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gloria rogova 39%, F.C Doman 61%.
gloria rogova - F.C Doman 9:1