Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: FC MCG Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6813
FC MCG amc team
442 Tactiek atac
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 45.6
solid Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Minorczyk onderschept slim de pass. Minorczyk passt de bal zonder na te denken. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel. Hammel bokst de bal weg.

10e minuut.
Pitrescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abeledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abeledo passt de bal zonder na te denken. Gnat is nu in balbezit. Gnat geeft de bal voor. Paal! Brecska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Gnat geeft de bal voor. Pitrescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Neculau de bal onder controle te krijgen. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk schiet op doel. Brecska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Abeledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeledo passt de bal zonder na te denken. Gnat geeft een lange en hoge pass. Kosturkov geeft een hoge lob. Abeledo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gnat rent richting de bal. Bouquet begaat een overtreding. Gnat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cullá zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Michalczuk springt en kopt de bal. Brecska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MCG - amc team 1:0

44e minuut.
Daar is Abeledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie verovert de bal door een tackle van achteren. Gnat is nu in balbezit. Gnat geeft de bal voor. Michalczuk springt en kopt de bal. Brecska bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MCG 45%, amc team 55%.
FC MCG - amc team 1:0

54e minuut.
Pintilie verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilie geeft de bal voor. Ćwiacz probeert naar een medespeler te passen. Kosturkov rent richting de bal. Kosturkov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ćwiacz probeert naar een medespeler te passen. Kosturkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosturkov heeft problemen om de bal te vangen. Kosturkov geeft een lange en hoge pass. Abeledo springt en kopt de bal. Brecska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk haalt uit met een fantastische trap. Brecska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MCG - amc team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MCG 48%, amc team 52%.
FC MCG - amc team 2:0