Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Uruk`hai Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 13581
Uruk`hai Bucuria FC
451 v1 Tactiek 343
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 23.4
matig Schieten zwak
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Tălpaciu onderschept slim de pass. Tălpaciu passt de bal met de wreef. Veljov rent richting de bal. Veljov geeft een hoge lob. Daar is Grecea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolomac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Doeltrap. Garjelea met een harde bal richting middenveld. Veljov kopt de bal weg. Sev rent richting de bal. Sev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - Bucuria FC 1:0

19e minuut.
Reljić rent richting de bal. Reljić passt de bal in één keer door. Veljov probeert naar een medespeler te passen. Sev is nu in balbezit. Sev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Veljov rent richting de bal. Veljov passt de bal met de wreef. Charton speelt de bal door. Sev is nu in balbezit. Sev schiet op doel. Tolomac bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Ledermann passt de bal met de wreef. Sev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sev speelt de bal door. Veljov rent richting de bal. Veljov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Căruţaşu speelt de bal door. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton begaat een overtreding. Charton krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ţugui heeft problemen om de bal te vangen. Veljov is nu in balbezit. Veljov speelt de bal door. Sev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Charton rent richting de bal. Charton probeert naar een medespeler te passen. Sev is nu in balbezit. Sev schiet op doel. Furnea probeert de bal aan de voet te houden. Tolomac bokst de bal weg.

42e minuut.
Micu passt de bal met de wreef. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton passt de bal zonder na te denken. Daar is Sev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sev haalt uit met een fantastische trap. Tolomac bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruk`hai 25%, Bucuria FC 75%.
Uruk`hai - Bucuria FC 1:0

47e minuut.
Reljić passt de bal zonder na te denken. Charton rent richting de bal. Charton schiet op doel. Sev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Reljić passt de bal met de wreef. Garjelea is nu in balbezit. Veljov verovert de bal door een tackle van achteren. Veljov geeft de bal voor. Sev springt en kopt de bal. Tolomac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - Bucuria FC 2:0

56e minuut.
Klungelig pakt Charton de bal. Charton geeft een lange en hoge pass. Sev rent richting de bal. Sev haalt uit met een fantastische trap. Tolomac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - Bucuria FC 3:0

71e minuut.
Tălpaciu passt de bal in één keer door. Veljov is nu in balbezit. Veljov speelt de bal door. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Reljić passt de bal in één keer door. Charton rent richting de bal. Charton geeft een hoge lob. Daar is Sev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furnea met een sublieme pass. Paal!

90e minuut.
Inworp. Ledermann met een snelle inworp. Charton probeert naar een medespeler te passen. Ledermann is nu in balbezit. Ledermann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruk`hai 14%, Bucuria FC 86%.
Uruk`hai - Bucuria FC 3:0