Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-28 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Dinamo DPM Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 31641
Dinamo DPM Fulgerul Vașcău
III Tactiek quite normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
61.3 gemiddelde waardering 56
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Năstase rent richting de bal. Boulahrouz met een sublieme pass. Fan heeft problemen om de bal te vangen. Năstase geeft een hoge lob. Cheşnoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb rent richting de bal. Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu schiet op doel. Kanec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Boulahrouz rent richting de bal. Boulahrouz probeert naar een medespeler te passen. Tonucci is nu in balbezit. Tonucci geeft een hoge lob. Szefliński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Zari kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Şerb is nu in balbezit. Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo DPM 42%, Fulgerul Vașcău 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo DPM - Fulgerul Vașcău 0:0

48e minuut.
Şerb speelt de bal door. Tonucci rent richting de bal. Tonucci geeft een lange en hoge pass. Fan is nu in balbezit. Fan draait met de bal, schiet en ... Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. Cagnolo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Fan speelt de bal door. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cheşnoiu passt de bal met de wreef. Şerb onderschept slim de pass. Holban is nu in balbezit. Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tonucci passt de bal in één keer door. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński rent richting de bal. Szefliński haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo DPM - Fulgerul Vașcău 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo DPM 59%, Fulgerul Vașcău 41%.
Dinamo DPM - Fulgerul Vașcău 0:1