Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima FC Baia Sprie
dav Tactiek 1xX v9
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
53 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 27.5
excellent Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Codreanu is nu in balbezit. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Merchel rent richting de bal. Merchel haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi bokst de bal weg. Poulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulin haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Poulin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piruşca de bal onder controle te krijgen. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu geeft een hoge lob. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruceanu met de inworp. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel verovert de bal door een tackle van achteren. Merchel geeft een hoge lob. Paal! Ciucean is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 2:0

6e minuut.
Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă geeft de bal voor. Klungelig pakt Olejok de bal. Olejok haalt uit met een fantastische trap. Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 2:1

7e minuut.
Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulin probeert naar een medespeler te passen. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ciucean onderschept slim de pass. Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Codreanu met een sublieme pass. Poulin rent richting de bal. Poulin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Codreanu passt de bal met de wreef. Cruceanu is nu in balbezit. Cruceanu passt de bal met de wreef. Ciucean geeft de bal voor. Merchel springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Codreanu kopt de bal weg. Ciucean rent richting de bal. Ciucean met een sublieme pass. Poulin rent richting de bal. Poulin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 3:1

20e minuut.
Ciucean rent richting de bal. Ciucean passt de bal in één keer door. Daar is Merchel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merchel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Codreanu kopt de bal weg. Padureanu heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean met een sublieme pass. Poulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Feraru met de inworp. Codreanu rent richting de bal. Codreanu geeft een lange en hoge pass. Merchel krijgt zijn hoofd ertegen. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 4:1

33e minuut.
Klungelig pakt Merchel de bal. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean speelt de bal door. Daar is Poulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulin schiet op doel. Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Iscru met een sublieme pass. Padureanu probeert de bal aan de voet te houden. Poulin rent richting de bal. Poulin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Barcău kan de bal niet met de borst controleren. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu passt de bal in één keer door. Merchel is nu in balbezit. Merchel haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 5:1

42e minuut.
Doeltrap. Piţigoi met een harde bal richting middenveld. Frăţilă kopt de bal weg. Poulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulin schiet op doel. Piţigoi bokst de bal weg. Merchel rent richting de bal. Merchel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 24%, FC Baia Sprie 76%.
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 6:1

47e minuut.
Merchel passt de bal in één keer door. Ciucean rent richting de bal. Ciucean passt de bal zonder na te denken. Poulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vrabie probeert de bal aan de voet te houden. Ciucean rent richting de bal. Ciucean passt de bal met de wreef. Poulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulin draait met de bal, schiet en ... Piţigoi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 7:1

54e minuut.
Olejok is nu in balbezit. Nilă onderschept slim de pass. Nilă geeft een hoge lob. Poulin is nu in balbezit. Poulin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Merchel kopt de bal weg. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Poulin de bal. Poulin draait met de bal, schiet en ... Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 8:1

58e minuut.
Poulin geeft de bal voor. Ciucean rent richting de bal. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. Poulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poulin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Codreanu kopt de bal weg. Daar is Ciucean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean passt de bal in één keer door. Merchel is nu in balbezit. Merchel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Piţigoi met een sublieme pass. Codreanu kopt de bal weg. Daar is Merchel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merchel schiet op doel. Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 9:1

63e minuut.
Cruceanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Codreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plesca krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Padureanu rent richting de bal. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu passt de bal met de wreef. Merchel is nu in balbezit. Merchel draait met de bal, schiet en ... Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piruşca heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean passt de bal in één keer door. Poulin rent richting de bal. Poulin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 10:1

67e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu onderschept slim de pass. Codreanu speelt de bal door. Poulin is nu in balbezit. Poulin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean speelt de bal door. Merchel is nu in balbezit. Merchel haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Poulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 11:1

75e minuut.
Merchel rent richting de bal. Merchel geeft een lange en hoge pass. Ciucean heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean speelt de bal door. Codreanu geeft een hoge lob. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciucean rent richting de bal. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 12:1

80e minuut.
Feraru is nu in balbezit. Feraru speelt de bal door. Cruceanu met een sublieme pass. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cruceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cruceanu passt de bal met de wreef. Ciucean speelt de bal door. Poulin heeft problemen om de bal te vangen. Poulin draait met de bal, schiet en ... Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 13:1

83e minuut.
Poulin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhihe komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Iscru met de inworp. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu speelt de bal door. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Nilă geeft een lange en hoge pass. Vrabie speelt de bal door. Merchel is nu in balbezit. Merchel draait met de bal, schiet en ... Piţigoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 17%, FC Baia Sprie 83%.
Craiova Maxima - FC Baia Sprie 13:1