Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dinamo BucurestiSv Viola 65 Timisoara
532 Tactiek piti
39% Balbezit 61%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 53
average Schieten very good
weak Passen excellent
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rusu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kukulski is nu in balbezit. Kukulski passt de bal zonder na te denken. Ološtiak speelt de bal door. Machain rent richting de bal. Machain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:1

5e minuut.
Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil verovert de bal door een tackle van achteren. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain schiet op doel. Grigorie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Valerie de bal. Kukulski rent richting de bal. Kukulski passt de bal zonder na te denken. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:3

8e minuut.
Pruteanu geeft een hoge lob. Dusolleil geeft een lange en hoge pass. Daar is Codruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machain rent richting de bal. Machain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Omdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omdal passt de bal met de wreef. Dusolleil is nu in balbezit. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gyurcsány passt de bal in één keer door. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski probeert naar een medespeler te passen. Machain rent richting de bal. Machain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:4

11e minuut.
Ogăraru met een sublieme pass. Daar is Ninoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Dusolleil passt de bal zonder na te denken. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski speelt de bal door. Machain is nu in balbezit. Machain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ološtiak met een sublieme pass. Machain kan de bal niet met de borst controleren. Gyurcsány rent richting de bal. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap. Grigorie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:5

21e minuut.
Ološtiak rent richting de bal. Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Rusu is nu in balbezit. Machain verovert de bal door een tackle van achteren. Machain schiet op doel. Grigorie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:6

23e minuut.
Omdal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dusolleil de bal. Gyurcsány geeft een hoge lob. Machain is nu in balbezit. Machain schiet op doel. Grigorie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Kukulski speelt de bal door. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:7

29e minuut.
Kukulski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Voinea komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Gyurcsány met een sublieme pass. Daar is Omdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omdal met een sublieme pass. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:8

31e minuut.
Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rusu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Omdal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Machain springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic passt de bal met de wreef. Omdal speelt de bal door. Gyurcsány geeft de bal voor. Machain maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:9

36e minuut.
Klungelig pakt Valerie de bal. Voinea rent richting de bal. Voinea met een sublieme pass. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dusolleil rent richting de bal. Codruţ is nu in balbezit. Dusolleil onderschept slim de pass. Machain rent richting de bal. Machain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Omdal passt de bal zonder na te denken. Dusolleil heeft problemen om de bal te vangen. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Grigorie bokst de bal weg.

42e minuut.
Voinea probeert naar een medespeler te passen. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány passt de bal in één keer door. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:10

43e minuut.
Istrate met een sublieme pass. Klungelig pakt Ninoiu de bal. Machain verovert de bal door een tackle van achteren. Machain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ološtiak met een sublieme pass. Omdal rent richting de bal. Omdal speelt de bal door. Daar is Machain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:11

44e minuut.
Istrate probeert naar een medespeler te passen. Ogăraru heeft problemen om de bal te vangen. Machain is nu in balbezit. Machain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Daar is Dusolleil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu is nu in balbezit. Machain verovert de bal door een tackle van achteren. Machain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo BucurestiSv 93%, Viola 65 Timisoara 7%.
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:12

47e minuut.
Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:13

47e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain passt de bal met de wreef. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Voinea kopt de bal weg. Dusolleil is nu in balbezit. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain schiet op doel. Grigorie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:14

52e minuut.
Rusu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voinea is nu in balbezit. Voinea geeft een lange en hoge pass. Omdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:15

54e minuut.
Machain rent richting de bal. Machain passt de bal met de wreef. Dusolleil is nu in balbezit. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Grigorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:16

57e minuut.
Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Machain probeert naar een medespeler te passen. Dusolleil is nu in balbezit. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:17

60e minuut.
Rusu kopt de bal weg. Voinea speelt de bal door. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain draait met de bal, schiet en ... Grigorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:18

63e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butrymski met de inworp. Omdal geeft een hoge lob. Grigorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Machain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Grigorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:19

65e minuut.
Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámán passt de bal zonder na te denken. Omdal speelt de bal door. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Dusolleil probeert de bal met de borst te controleren. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány met een sublieme pass. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gyurcsány kopt de bal weg. Klungelig pakt Machain de bal. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Omdal passt de bal in één keer door. Gyurcsány rent richting de bal. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap. Grigorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:20

75e minuut.
Klungelig pakt Ogăraru de bal. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány met een sublieme pass. Machain is nu in balbezit. Machain draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Daar is Butrymski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurcsány met een sublieme pass. Machain rent richting de bal. Machain draait met de bal, schiet en ... Rusu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:21

83e minuut.
Omdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal speelt de bal door. Klungelig pakt Machain de bal. Machain schiet op doel. Grigorie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kámán geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ološtiak de bal onder controle te krijgen. Machain kopt de bal weg. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ološtiak kopt de bal weg. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gyurcsány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:22

88e minuut.
Ološtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ološtiak speelt de bal door. Gyurcsány speelt de bal door. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo BucurestiSv 92%, Viola 65 Timisoara 8%.
F.C. Dinamo BucurestiSv - Viola 65 Timisoara 0:23