Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viola 65 Timisoara Drejanchester United
piti Tactiek baraj
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 19
53.2 gemiddelde waardering 58.7
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Zabala geeft een lange en hoge pass. Yinling is nu in balbezit. Koszut onderschept slim de pass. Koszut draait met de bal, schiet en ... Glon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Salu verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koszut de bal. Koszut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Glon trapt de bal weg van het doel. Kosman kopt de bal weg. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Yağmur met een sublieme pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Koszut is nu in balbezit. Koszut schiet op doel. Glon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - Drejanchester United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 47%, Drejanchester United 53%.
Viola 65 Timisoara - Drejanchester United 0:1

47e minuut.
Yağmur verovert de bal door een tackle van achteren. Yağmur probeert naar een medespeler te passen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Koszut springt en kopt de bal. Glon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Sánchez geeft een lange en hoge pass. Szolomayer kopt de bal weg. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - Drejanchester United 0:2

70e minuut.
Buitenspel voor Koszut. Goede buitenspelval van de verdediging. Pistola komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Koszut passt de bal met de wreef. Yağmur is nu in balbezit. Yağmur passt de bal in één keer door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Glon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yinling bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - Drejanchester United 0:3

81e minuut.
Ološtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmur onderschept slim de pass. Yağmur geeft een hoge lob. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Glon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kámán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sánchez met de inworp. Yağmur speelt de bal door. Sánchez geeft de bal voor. Glon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 45%, Drejanchester United 55%.
Viola 65 Timisoara - Drejanchester United 0:3