Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dinamo BucurestiSv JUVENTUS BAIA MARE
532 Tactiek 1 10
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.4 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten outstanding
poor Passen excellent
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Gămălie passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ogăraru de bal onder controle te krijgen. Game met een sublieme pass. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre passt de bal zonder na te denken. Stănică bokst de bal weg.

3e minuut.
Stănică speelt de bal door. Pelttari probeert naar een medespeler te passen. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa schiet op doel. Stănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:1

4e minuut.
Istrate is nu in balbezit. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Istrate krijgt een gele kaart. Aguerreverre raakt geblesseerd tijdens het duel. Gămălie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Luchian is nu in balbezit. Game verovert de bal door een tackle van achteren. Game geeft een hoge lob. Aguerreverre springt en kopt de bal. Stănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Găleşanu onderschept slim de pass. Găleşanu geeft een lange en hoge pass. Valerie rent richting de bal. Aguerreverre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguerreverre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Codruţ passt de bal in één keer door. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru passt de bal met de wreef. Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre haalt uit met een fantastische trap. Stănică bokst de bal weg.

16e minuut.
Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru passt de bal met de wreef. Pelttari rent richting de bal. Pelttari geeft de bal voor. Correa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gămălie geeft de bal voor. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru geeft de bal voor. Aguerreverre geeft een lange en hoge pass. Correa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lincar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Game de bal. Game geeft een lange en hoge pass. Aguerreverre krijgt zijn hoofd ertegen. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:2

22e minuut.
Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istrate passt de bal zonder na te denken. Valerie is nu in balbezit. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:3

26e minuut.
Stănică speelt de bal door. Game kopt de bal weg. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Stănică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:4

27e minuut.
Ninoiu passt de bal zonder na te denken. Fane geeft een lange en hoge pass. Pelttari kopt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stănică bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Daar is Codruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelttari probeert naar een medespeler te passen. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru geeft de bal voor. Correa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre passt de bal in één keer door. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa onderschept slim de pass. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:5

33e minuut.
Game passt de bal met de wreef. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre passt de bal in één keer door. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Aguerreverre rent richting de bal. Pelttari is nu in balbezit. Pelttari geeft een hoge lob. Correa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:6

36e minuut.
Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ geeft een lange en hoge pass. Game kopt de bal weg. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... Stănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:7

37e minuut.
Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelttari rent richting de bal. Pelttari geeft de bal voor. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre haalt uit met een fantastische trap. Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ogăraru onderschept slim de pass. Gămălie onderschept slim de pass. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie onderschept slim de pass. Gămălie geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo BucurestiSv 86%, JUVENTUS BAIA MARE 14%.
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:8

46e minuut.
Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru passt de bal zonder na te denken. Correa rent richting de bal. Correa met een sublieme pass. Game geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Vînătoru geeft een lange en hoge pass. Luchian kopt de bal weg. Pelttari geeft een lange en hoge pass. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre schiet op doel. Stănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Stănică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:9

51e minuut.
Valerie rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Pelttari probeert naar een medespeler te passen. Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:10

55e minuut.
Valerie geeft de bal voor. Game met een sublieme pass. Correa rent richting de bal. Pelttari geeft een lange en hoge pass. Aguerreverre maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Game is nu in balbezit. Game passt de bal in één keer door. Rusu met een sublieme pass. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:11

59e minuut.
Pelttari is nu in balbezit. Pelttari geeft een lange en hoge pass. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Domnişoru probeert de bal aan de voet te houden. Domnişoru passt de bal zonder na te denken. Rusu rent richting de bal. Correa onderschept slim de pass. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:12

67e minuut.
Rusu geeft een lange en hoge pass. Gămălie kopt de bal weg. Game met een sublieme pass. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rusu de bal. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:13

69e minuut.
Rednic passt de bal zonder na te denken. Codruţ probeert naar een medespeler te passen. Pelttari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:14

71e minuut.
Codruţ is nu in balbezit. Aguerreverre verovert de bal door een tackle van achteren. Pelttari speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Correa passt de bal met de wreef. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre passt de bal met de wreef. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Stănică trapt de bal weg van het doel. Pelttari kopt de bal weg. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel. Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:15

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Game met de inworp. Pelttari met een sublieme pass. Aguerreverre heeft problemen om de bal te vangen. Aguerreverre schiet op doel. Stănică bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:16

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Game neemt de hoekschop. Correa kopt de bal weg. Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:17

81e minuut.
Game passt de bal met de wreef. Pelttari is nu in balbezit. Pelttari passt de bal zonder na te denken. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Găleşanu geeft een lange en hoge pass. Game rent richting de bal. Game passt de bal zonder na te denken. Aguerreverre heeft problemen om de bal te vangen. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rusu probeert de bal aan de voet te houden. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru geeft een hoge lob. Game geeft een hoge lob. Aguerreverre krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Game is nu in balbezit. Game geeft een lange en hoge pass. Aguerreverre kopt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo BucurestiSv 80%, JUVENTUS BAIA MARE 20%.
F.C. Dinamo BucurestiSv - JUVENTUS BAIA MARE 0:18