Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: HIS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9417
HIS INTER falticeni
his2 Tactiek men
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten uitstekend
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Henny rent richting de bal. Henny passt de bal met de wreef. Sarbiewski rent richting de bal. Sarbiewski draait met de bal, schiet en ... Bruzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Łydka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daukszewicz met de inworp. Buleatã is nu in balbezit. Kosterfjord geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ciepiela is nu in balbezit. Buleatã rent richting de bal. Ciepiela probeert naar een medespeler te passen. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Łydka speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal zonder na te denken. Henny is nu in balbezit. Henny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sarbiewski is nu in balbezit. Sarbiewski passt de bal zonder na te denken. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - INTER falticeni 1:0

44e minuut.
Sarbiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka onderschept slim de pass. Łydka speelt de bal door. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny schiet op doel. Bruzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 37%, INTER falticeni 63%.
HIS - INTER falticeni 1:0

55e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Kurzaj geeft een hoge lob. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Bruzzi trapt de bal weg van het doel. Cáceres kopt de bal weg. Henny rent richting de bal. Henny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Valencia speelt de bal door. Crăciunescu is nu in balbezit. Henny is nu in balbezit. Henny draait met de bal, schiet en ... Bruzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - INTER falticeni 2:0

70e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Lisień met een sublieme pass. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz passt de bal in één keer door. Sarbiewski met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - INTER falticeni 3:0

72e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres speelt de bal door. Daar is Henny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Buleatã is nu in balbezit. Kosterfjord is nu in balbezit. Kosterfjord geeft een lange en hoge pass. Henny rent richting de bal. Henny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 40%, INTER falticeni 60%.
HIS - INTER falticeni 3:0