Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL ORADEA F.C. Sarmalutza
nellu Tactiek New era
62% Balbezit 38%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 42.6
excellent Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


11e minuut.
Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cypryjak de bal. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Cypryjak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozak. Cypryjak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cypryjak komt bij de bal en schiet. Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - F.C. Sarmalutza 1:0

35e minuut.
Cypryjak verovert de bal door een tackle van achteren. Cypryjak probeert naar een medespeler te passen. Przyłuski rent richting de bal. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kozak geeft een hoge lob. Immersi kopt de bal weg. García Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. García Prieto geeft een hoge lob. Lorenzotti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Rivolta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habrat moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Habrat kan niet meer verder spelen. Furman komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Immersi verovert de bal door een tackle van achteren. Immersi geeft de bal voor. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak schiet op doel. Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - F.C. Sarmalutza 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL ORADEA 31%, F.C. Sarmalutza 69%.
ARSENAL ORADEA - F.C. Sarmalutza 2:0

47e minuut.
García Prieto is nu in balbezit. García Prieto geeft een hoge lob. Przyłuski kopt de bal weg. Lorenzotti rent richting de bal. Lorenzotti schiet op doel. Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lorenzotti rent richting de bal. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Rivolta is nu in balbezit. Rivolta passt de bal in één keer door. Romeo is nu in balbezit. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cypryjak met de inworp. Przyłuski kan de bal niet met de borst controleren. Przyłuski passt de bal zonder na te denken. Lorenzotti is nu in balbezit. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - F.C. Sarmalutza 3:0

56e minuut.
Henderix haalt uit met een fantastische trap. Bilicic probeert naar een medespeler te passen. Lorenzotti kopt de bal weg. Daar is Cypryjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cypryjak schiet op doel. Polyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Przyłuski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Joliet de bal. García Prieto is nu in balbezit. García Prieto geeft een lange en hoge pass. Lorenzotti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - F.C. Sarmalutza 4:0

66e minuut.
García Prieto met de inworp. Joliet rent richting de bal. Cypryjak begaat een overtreding. Cypryjak krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Romeo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przyłuski met een sublieme pass. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak schiet op doel. Polyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - F.C. Sarmalutza 5:0

78e minuut.
Inworp. Robben met een snelle inworp. Kozak geeft een lange en hoge pass. Furman heeft problemen om de bal te vangen. Furman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozak met een snelle inworp. Mazzarella probeert de bal met de borst te controleren. Lorenzotti rent richting de bal. Lorenzotti schiet op doel. Polyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Cypryjak is nu in balbezit. Mazzarella onderschept slim de pass. Lorenzotti rent richting de bal. Lorenzotti draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL ORADEA 33%, F.C. Sarmalutza 67%.
ARSENAL ORADEA - F.C. Sarmalutza 5:0