Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Sarmalutza Fc Skoda Neagra
New era Tactiek skema benciu
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
35.1 gemiddelde waardering 46.8
redelijk Schieten zwak
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Năftănăilă trapt de bal weg. Soardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ríos de bal. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Roncato probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu rent richting de bal. Kozak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Soardi de bal. Habrat is nu in balbezit. Habrat passt de bal zonder na te denken. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft de bal voor. Cherico heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Tokarzewski bokst de bal weg.

35e minuut.
Soardi verovert de bal door een tackle van achteren. Soardi passt de bal in één keer door. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een hoge lob. Wojdat maakt een snoekduik en kopt de bal. Tokarzewski bokst de bal weg.

37e minuut.
Habrat passt de bal met de wreef. Arkoudeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arkoudeas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arkoudeas kan niet meer verder spelen. Kazmo komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Płyta geeft de bal voor. Wojdat rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mazzarella ... Strafschop! Wojdat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojdat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Wojdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Fc Skoda Neagra 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sarmalutza 68%, Fc Skoda Neagra 32%.
F.C. Sarmalutza - Fc Skoda Neagra 0:1

48e minuut.
Henderix controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Roncato neemt vlug de vrije trap. Daar is Radyszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Roncato passt de bal zonder na te denken. Wojdat is nu in balbezit. Mazzarella begaat een overtreding. Mazzarella krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Roncato speelt de bal door. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Radyszkiewicz de bal. Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wojdat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wojdat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mazzarella raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Bilozor geeft een lange en hoge pass. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radyszkiewicz begaat een overtreding. Radyszkiewicz krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Joliet onderschept slim de pass. Inworp. Płyta met de inworp. Soardi rent richting de bal. Soardi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Daar is Płyta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płyta passt de bal in één keer door. Soardi probeert naar een medespeler te passen. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Fc Skoda Neagra 0:2

88e minuut.
Habrat heeft problemen om de bal te vangen. Soardi speelt de bal door. Płyta rent richting de bal. Płyta heeft problemen om de bal te vangen. Płyta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sarmalutza 75%, Fc Skoda Neagra 25%.
F.C. Sarmalutza - Fc Skoda Neagra 0:2