Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sexy team dragasani f.c interalex
kata2 Tactiek iures
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten very good
good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Paź rent richting de bal. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Paź zijn tegenspeler op de grond. Paź krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Velthuizen is nu in balbezit. Rumeanţev onderschept slim de pass. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - f.c interalex 0:1

6e minuut.
Klinko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

8e minuut.
Legutko passt de bal zonder na te denken. Siwiński speelt de bal door. Gruszecki heeft problemen om de bal te vangen. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gruszecki onderschept slim de pass. Gruszecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Forgács met de inworp. Kobiela geeft een hoge lob. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlačiha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ribadaneira maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rumeanţev kopt de bal weg. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek schiet op doel. Suchomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - f.c interalex 0:2

22e minuut.
Kobiela heeft problemen om de bal te vangen. Ribadaneira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribadaneira geeft een hoge lob. Mrożek rent richting de bal. Mrożek schiet op doel. Suchomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Forgács passt de bal met de wreef. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko probeert naar een medespeler te passen. Paź rent richting de bal. Paź schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Girolamo trapt de bal weg van het doel. Forgács kopt de bal weg. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kobiela probeert naar een medespeler te passen. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribadaneira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paź raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlačiha kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jaurreche bokst de bal weg.

40e minuut.
Paź rent richting de bal. Paź passt de bal in één keer door. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 46%, f.c interalex 54%.
sexy team dragasani - f.c interalex 0:2

47e minuut.
Di Girolamo kopt de bal weg. Siwiński rent richting de bal. Siwiński passt de bal in één keer door. Paź is nu in balbezit. Paź haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Nápoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nápoli geeft een hoge lob. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek haalt uit met een fantastische trap. Suchomski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gruszecki geeft de bal voor. Mrożek is nu in balbezit. Velthuizen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velthuizen krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Siwiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Nápoli de bal. Nápoli geeft de bal voor. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Paź passt de bal zonder na te denken. Legutko rent richting de bal. Legutko probeert naar een medespeler te passen. Paź probeert de bal met de borst te controleren. Paź schiet op doel. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Baholdin rent richting de bal. Rumeanţev rent richting de bal. Łydka onderschept slim de pass. Baholdin is nu in balbezit. Baholdin haalt uit met een fantastische trap. Suchomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bilgeataoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholdin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Borzi de bal onder controle te krijgen. Velthuizen geeft een hoge lob. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu geeft de bal voor. Rumeanţev krijgt zijn hoofd ertegen. Suchomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki geeft de bal voor. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 55%, f.c interalex 45%.
sexy team dragasani - f.c interalex 0:2