Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Kirkby Academy FC RaulRamon
442 Tactiek florin2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johannson met een snelle inworp. Kánoší is nu in balbezit. Kánoší geeft de bal voor. Bogdan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bogdan rent richting de bal. Bogdan met een sublieme pass. Onda rent richting de bal. Onda haalt uit met een fantastische trap. Stelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Kirkby Academy - FC RaulRamon 0:1

14e minuut.
Olivian speelt de bal door. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogdan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Onda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jaskólski geeft een hoge lob. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda geeft de bal voor. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jahe met de inworp. Agius bereikt de bal nog maar net als eerste. Agius geeft een lange en hoge pass. Sofian springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Szymczycha speelt de bal door. Bogdan kopt de bal weg. Jaskólski geeft de bal voor. Bogdan rent richting de bal. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Johannson rent richting de bal. Johannson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Onda de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... Stelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Kirkby Academy - FC RaulRamon 0:2

30e minuut.
Johannson passt de bal in één keer door. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda passt de bal met de wreef. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. Stelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Teroitich met een sublieme pass. Klungelig pakt Bogdan de bal. Bogdan geeft een hoge lob. Onda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Kirkby Academy - FC RaulRamon 0:3

42e minuut.
Bogdan kopt de bal weg. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Kirkby Academy 51%, FC RaulRamon 49%.
Liverpool Kirkby Academy - FC RaulRamon 0:3

52e minuut.
Irarrázabal rent richting de bal. Irarrázabal passt de bal in één keer door. Vignole speelt de bal door. Muleddu rent richting de bal. Muleddu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Bogdan met een sublieme pass. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Irarrázabal speelt de bal door. Klungelig pakt Onda de bal. Onda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Johannson onderschept slim de pass. Johannson geeft een lange en hoge pass. Silion controleert de bal met de borst. Bogdan rent richting de bal. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. Stelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Jaskólski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskólski geeft een lange en hoge pass. Silion heeft problemen om de bal te vangen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tishurova geeft een lange en hoge pass. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda onderschept slim de pass. Onda haalt uit met een fantastische trap. Stelea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Kánoší de bal. Kánoší draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tavazzi passt de bal met de wreef. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. Stelea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Kirkby Academy 52%, FC RaulRamon 48%.
Liverpool Kirkby Academy - FC RaulRamon 0:3