Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C STEAUA TULCEA V
343 Tactiek 5j
47% Balbezit 53%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.1 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten outstanding
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Goga met de inworp. Machairidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Proteasa krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca is nu in balbezit. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Kotorowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Proteasa zal de hoekschop nemen. Boca maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Dováděl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markopoulos onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Predoiu onderschept slim de pass. Predoiu passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Kotorowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft de bal voor. Boca krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Duque rent richting de bal. Ristea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maisepp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goga kopt de bal weg. Proteasa rent richting de bal. Proteasa geeft de bal voor. Ciorbea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - V 0:1

20e minuut.
Goga geeft de bal voor. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boca komt bij de bal en schiet. Kotorowski bokst de bal weg.

26e minuut.
Ristea geeft een lange en hoge pass. Dováděl kan de bal niet met de borst controleren. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Kotorowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - V 0:2

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Maisepp de bal onder controle te krijgen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos is nu in balbezit. Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Boca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Predoiu onderschept slim de pass. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Kotorowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - V 0:3

38e minuut.
Klungelig pakt Markopoulos de bal. Boca rent richting de bal. Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel. Kotorowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ciorbea onderschept slim de pass. Ciorbea speelt de bal door. Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Kotorowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - V 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C STEAUA TULCEA 82%, V 18%.
F.C STEAUA TULCEA - V 0:4

46e minuut.
Şoneriu komt het veld opgelopen. Manu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Goga met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Birnicu geeft een hoge lob. Dobrinoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - V 0:5

50e minuut.
Birnicu speelt de bal door. Boca rent richting de bal. Boca speelt de bal door. Klungelig pakt Ciorbea de bal. Ciorbea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dováděl geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Prostohlavka. Goede buitenspelval van de verdediging. Ristea neemt vlug de vrije trap. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ... Kotorowski bokst de bal weg. Daar is Diamandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - V 0:6

67e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Birnicu passt de bal met de wreef. Proteasa probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - V 0:7

73e minuut.
Dováděl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Goga is nu in balbezit. Goga passt de bal in één keer door. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Kotorowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Markopoulos rent richting de bal. Markopoulos geeft een hoge lob. Herbet kopt de bal weg. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ristea onderschept slim de pass. Ristea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boca de bal. Boca schiet op doel. Kotorowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - V 0:8

84e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Ciorbea kopt de bal weg. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel. Kotorowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - V 0:9

85e minuut.
Ristea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cojocaru komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Goga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dováděl de bal. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C STEAUA TULCEA 82%, V 18%.
F.C STEAUA TULCEA - V 0:9