Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-24 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: CAMPIONUL Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23509
CAMPIONUL FCRB1923.
ufs jr. Tactiek Granar !
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay geeft de bal voor. Iancu is nu in balbezit. Iancu schiet op doel. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FCRB1923. 0:1

8e minuut.
Riverón onderschept slim de pass. Riverón speelt de bal door. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Cantona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAMPIONUL - FCRB1923. 1:1

11e minuut.
Lukka onderschept slim de pass. Lukka passt de bal in één keer door. Belodedici rent richting de bal. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Cantona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FCRB1923. 2:1

18e minuut.
Riverón passt de bal zonder na te denken. Pallas rent richting de bal. Ocipka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ocipka krijgt een gele kaart. Pallas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belodedici kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cantona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FCRB1923. 3:1

38e minuut.
Ursache geeft een hoge lob. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas met een sublieme pass. Trombas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 54%, FCRB1923. 46%.
CAMPIONUL - FCRB1923. 3:1

51e minuut.
Daar is Iancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani is nu in balbezit. Solito is nu in balbezit. Solito haalt uit met een fantastische trap. Boca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Phú komt het veld opgelopen. Nowosielski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Phú heeft problemen om de bal te vangen. Baldelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phú raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Phú kan niet meer verder spelen. Cecalenco komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Iancu rent richting de bal. bin Sakhtyani is nu in balbezit. Cecalenco begaat een overtreding. bin Sakhtyani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. bin Sakhtyani kan niet meer verder spelen. Oprică komt het veld opgelopen. Szirmay komt bij de bal en schiet. Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Riverón passt de bal met de wreef. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici met een sublieme pass. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 52%, FCRB1923. 48%.
CAMPIONUL - FCRB1923. 3:1