Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihăilești GR G4 Vulcan
532 Tactiek New
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
32.5 gemiddelde waardering 44.4
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Craioveanu speelt de bal door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 0:1

10e minuut.
Crăciun schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Vanhakartano met een harde bal richting middenveld. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 1:1

15e minuut.
Vlásek heeft problemen om de bal te vangen. Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu geeft een hoge lob. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 1:2

16e minuut.
Simonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara onderschept slim de pass. Mara geeft de bal voor. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Westlin is nu in balbezit. Tănăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tănăsescu passt de bal in één keer door. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Duru kan de bal niet met de borst controleren. Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru begaat een overtreding. Duru krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tănăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tănăsescu geeft de bal voor. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 1:3

32e minuut.
Westlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican met een sublieme pass. Klungelig pakt Crăciun de bal. Crăciun schiet op doel. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rotariu geeft de bal voor. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł met een sublieme pass. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dvornic verovert de bal door een tackle van achteren. Dvornic probeert naar een medespeler te passen. Mara speelt de bal door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 63%, G4 Vulcan 37%.
Mihăilești GR - G4 Vulcan 1:4

47e minuut.
Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Westlin geeft een lange en hoge pass. Passarela is nu in balbezit. Passarela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 2:4

51e minuut.
Mara met een sublieme pass. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal met de wreef. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 2:5

54e minuut.
Passarela kopt de bal weg. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă passt de bal zonder na te denken. Vlásek rent richting de bal. Vlásek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dvornic onderschept slim de pass. Dvornic met een sublieme pass. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Coporan geeft een lange en hoge pass. Crăciun kopt de bal weg. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dvornic rent richting de bal. Dvornic passt de bal in één keer door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 2:6

71e minuut.
Bonfant met de inworp. Papst bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara maakt een afschuwelijke overtreding. Mara krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Dvornic is nu in balbezit. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun speelt de bal door. Daar is Montwiłł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Crăciun passt de bal met de wreef. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montwiłł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tănăsescu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu geeft een lange en hoge pass. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 2:7

80e minuut.
Westlin verovert de bal door een tackle van achteren. Westlin passt de bal met de wreef. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Paasonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - G4 Vulcan 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 56%, G4 Vulcan 44%.
Mihăilești GR - G4 Vulcan 2:8