Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. TAG CAMPIONUL
541-11 Tactiek alta 11 d
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Klungelig pakt Kolat de bal. Epure bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trombas zal de hoekschop nemen. Belodedici krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Chaniewski geeft een hoge lob. Vianello rent richting de bal. Vianello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Callewaert onderschept slim de pass. Garms rent richting de bal. Garms probeert naar een medespeler te passen. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello haalt uit met een fantastische trap. Boca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kolat geeft een hoge lob. Inworp. Skonieczka met een snelle inworp. Trombas geeft de bal voor. Belodedici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Belodedici de bal. Bärengrub is nu in balbezit. Bärengrub geeft een lange en hoge pass. Vianello is nu in balbezit. Vianello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kolat geeft een hoge lob. Inworp. Trombas met de inworp. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Weijl passt de bal zonder na te denken. Daar is Garms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garms speelt de bal door. Vianello is nu in balbezit. Vianello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Callewaert de bal onder controle te krijgen. Pallas rent richting de bal. Pallas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 60%, CAMPIONUL 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. TAG - CAMPIONUL 0:0

63e minuut.
Skonieczka rent richting de bal. Epure verovert de bal door een tackle van achteren. Epure geeft een lange en hoge pass. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowosielski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Weijl met een sublieme pass. Epure is nu in balbezit. Epure speelt de bal door. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - CAMPIONUL 1:0

73e minuut.
Nowosielski passt de bal zonder na te denken. Weijl is nu in balbezit. Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici rent richting de bal. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Muniz rent richting de bal. Muniz passt de bal zonder na te denken. Garms is nu in balbezit. Garms geeft een hoge lob. Vianello springt en kopt de bal. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Epure onderschept slim de pass. Epure geeft de bal voor. Daar is Vianello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vianello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - CAMPIONUL 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 43%, CAMPIONUL 57%.
F.C. TAG - CAMPIONUL 2:0