Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Tepro Iasi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 21685
Tepro Iasi Fc. Dunarea de Jos
4222 Tactiek Baraj
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 41.3
uitstekend Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Tobin speelt de bal door. Nosal kopt de bal weg. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapanka verovert de bal door een tackle van achteren. Łapanka passt de bal zonder na te denken. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Łapanka met een sublieme pass. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Półchłopek is nu in balbezit. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat passt de bal met de wreef. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Tobin trapt de bal weg. Nosal kopt de bal weg. Bărbat probeert de bal aan de voet te houden. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Wijnhard is nu in balbezit. Wijnhard passt de bal met de wreef. Murgovan is nu in balbezit. Van Humbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Gomis geeft de bal voor. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popa krijgt een gele kaart. Van Humbeeck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Van Humbeeck neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Van Humbeeck kopt de bal weg. Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard probeert naar een medespeler te passen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel. Tobin bokst de bal weg.

34e minuut.
Popa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bregalda met de inworp. Wijnhard is nu in balbezit. Wijnhard geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Murgovan de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wijnhard wilt de vrije trap nemen. Tobin bokst de bal weg.

43e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea speelt de bal door. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco schiet op doel. Năftănăilă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 31%, Fc. Dunarea de Jos 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 0:0

49e minuut.
Łapanka speelt de bal door. Wijnhard is nu in balbezit. Wijnhard passt de bal in één keer door. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... Tobin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Gomis speelt de bal door. Klungelig pakt Bărbat de bal. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tobin probeert naar een medespeler te passen. Wijnhard is nu in balbezit. Wijnhard passt de bal zonder na te denken. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wijnhard passt de bal zonder na te denken. Łapanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łapanka raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Humbeeck wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Humbeeck passt de bal in één keer door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 1:0

73e minuut.
Bregalda met een sublieme pass. Nosal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bărbat de bal. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 2:0

78e minuut.
Năstase rent richting de bal. Năstase geeft een hoge lob. Wijnhard is nu in balbezit. Wijnhard geeft de bal voor. Bărbat maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosal passt de bal in één keer door. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck schiet op doel. Tobin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 3:0

89e minuut.
Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat met een sublieme pass. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck schiet op doel. Tobin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 4:0

90e minuut.
Ibarra geeft een hoge lob. Inworp. Wijnhard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. Tobin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 38%, Fc. Dunarea de Jos 62%.
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 5:0