Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Stefan Hidisan
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
FC Backgammon Hajime
Normal Tactiek 2.2.1.4
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
15.8 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Varga kopt de bal weg. Yılık speelt de bal door. Deaconu heeft problemen om de bal te vangen. Bürgi rent richting de bal. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Yılık probeert naar een medespeler te passen. Bürgi geeft een lange en hoge pass. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel. Fierbânţeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:1

8e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Inworp. Yılık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdanowicz geeft een hoge lob. Bürgi rent richting de bal. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:2

11e minuut.
Luntraru met een snelle inworp. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz geeft een hoge lob. Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılık geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu geeft de bal voor. Toma kan de bal niet met de borst controleren. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Yılık onderschept slim de pass. Yılık passt de bal zonder na te denken. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Frusina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina onderschept slim de pass. Frusina probeert naar een medespeler te passen. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi schiet op doel. Fierbânţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:3

19e minuut.
Bogdanowicz geeft een hoge lob. Frusina is nu in balbezit. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:4

20e minuut.
Frusina rent richting de bal. Bürgi rent richting de bal. Frusina is nu in balbezit. Frusina schiet op doel. Fierbânţeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:5

22e minuut.
Frusina schiet op doel. Klungelig pakt Toma de bal. Dorobanţ is nu in balbezit. Bürgi onderschept slim de pass. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi is nu in balbezit. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bürgi draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Deaconu trapt de bal weg. Yılık kopt de bal weg. Luntraru geeft de bal voor. Fierbânţeanu bokst de bal weg.

28e minuut.
Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:6

32e minuut.
Fierbânţeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Luntraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yılık rent richting de bal. Yılık geeft een lange en hoge pass. Frusina krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dulea is nu in balbezit. Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu passt de bal in één keer door. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:7

39e minuut.
Bürgi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yılık de bal. Yılık geeft een lange en hoge pass. Frusina krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Yılık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz passt de bal met de wreef. Daar is Frusina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Backgammon 84%, Hajime 16%.
FC Backgammon - Hajime 0:7

46e minuut.
Klungelig pakt Bogdanowicz de bal. Bogdanowicz met een sublieme pass. Bürgi heeft problemen om de bal te vangen. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu bokst de bal weg.

47e minuut.
Deaconu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yılık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılık geeft de bal voor. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ passt de bal in één keer door. Bogdanowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Frusina de bal. Frusina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Bürgi kopt de bal weg. Luntraru speelt de bal door. Frusina heeft problemen om de bal te vangen. Frusina draait met de bal, schiet en ... Vasiliu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:8

54e minuut.
Deaconu neemt vlug de vrije trap. Meleşteu kopt de bal weg. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru geeft de bal voor. Frusina krijgt zijn hoofd ertegen. Fierbânţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Bürgi rent richting de bal. Bürgi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:9

59e minuut.
Luntraru is nu in balbezit. Luntraru met een sublieme pass. Bürgi heeft problemen om de bal te vangen. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:10

61e minuut.
Varga geeft de bal voor. Dănceanu kan de bal niet met de borst controleren. Dănceanu geeft de bal voor. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Meleşteu met een sublieme pass. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu geeft een hoge lob. Bürgi rent richting de bal. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Broniarek geeft de bal voor. Varga kopt de bal weg. Toma is nu in balbezit. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:11

69e minuut.
Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu geeft een hoge lob. Bogdanowicz geeft een lange en hoge pass. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu bokst de bal weg. Daar is Bürgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:12

70e minuut.
Klungelig pakt Ciolţea de bal. Frusina is nu in balbezit. Toma rent richting de bal. Frusina onderschept slim de pass. Frusina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bogdanowicz met een sublieme pass. Yılık rent richting de bal. Yılık passt de bal zonder na te denken. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:13

80e minuut.
Danciu is nu in balbezit. Bürgi onderschept slim de pass. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Deaconu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:14

81e minuut.
Ciolţea speelt de bal door. Daar is Drăgoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bürgi passt de bal in één keer door. Frusina is nu in balbezit. Frusina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vasiliu de bal onder controle te krijgen. Fierbânţeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yılık zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Frusina is nu in balbezit. Frusina passt de bal zonder na te denken. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Backgammon - Hajime 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Backgammon 81%, Hajime 19%.
FC Backgammon - Hajime 0:15