Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sărăcie de echipă Constanta Sentinels
5-3-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Cantone is nu in balbezit. Cantone geeft de bal voor. Schipor heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cantone geeft een lange en hoge pass. Mihliuc probeert de bal met de borst te controleren. Duvivier probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Padineanu heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Daar is Buzescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Duvivier kopt de bal weg. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 1:0

10e minuut.
Duvivier onderschept slim de pass. Duvivier geeft de bal voor. Bondăreţ kopt de bal weg. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tezkere geeft een lange en hoge pass. Daar is Raţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ schiet op doel. Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 2:0

15e minuut.
Duvivier met een sublieme pass. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Padineanu rent richting de bal. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osadici met een harde bal richting middenveld. Tascău kopt de bal weg. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 3:0

17e minuut.
Buzescu geeft de bal voor. Răboj is nu in balbezit. Beteringhe begaat een overtreding. Răboj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Na een snelle pass probeert Beteringhe de bal onder controle te krijgen. Răboj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 4:0

19e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa geeft een lange en hoge pass. Padineanu kopt de bal weg. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Garlobo geeft een hoge lob. Bondăreţ kopt de bal weg. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duvivier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Padineanu kopt de bal weg. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 5:0

24e minuut.
Klungelig pakt Beteringhe de bal. Beteringhe probeert naar een medespeler te passen. Raţă rent richting de bal. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Honceriu heeft problemen om de bal te vangen. Tezkere rent richting de bal. Tezkere passt de bal zonder na te denken. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Schipor bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 6:0

33e minuut.
Duvivier passt de bal zonder na te denken. Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezkere passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Osadici bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 7:0

35e minuut.
Duvivier speelt de bal door. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Paal! Schipor heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Padineanu passt de bal met de wreef. Duvivier probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 8:0

38e minuut.
Duvivier geeft een lange en hoge pass. Enescu kopt de bal weg. Raţă heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cantone probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ met een sublieme pass. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Padineanu schiet op doel. Osadici met een sublieme pass. Bondăreţ kopt de bal weg. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Vavřinec komt het veld opgelopen. Krępacz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 17%, Constanta Sentinels 83%.
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 8:0

46e minuut.
Buzescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantone verovert de bal door een tackle van achteren. Cantone speelt de bal door. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 9:0

48e minuut.
Duvivier probeert de bal met de borst te controleren. Duvivier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krępacz de bal. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cantone verovert de bal door een tackle van achteren. Cantone geeft een hoge lob. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 10:0

52e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş passt de bal met de wreef. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 11:0

56e minuut.
Klungelig pakt Duvivier de bal. Duvivier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 12:0

57e minuut.
Enescu kopt de bal weg. Daar is Tezkere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţă rent richting de bal. Raţă passt de bal met de wreef. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cantone probeert naar een medespeler te passen. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz passt de bal in één keer door. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 13:0

60e minuut.
Klungelig pakt Cantone de bal. Cantone passt de bal met de wreef. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 14:0

66e minuut.
Enescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tezkere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cantone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantone geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Osadici trapt de bal weg. Duvivier probeert naar een medespeler te passen. Krępacz is nu in balbezit. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Krępacz heeft problemen om de bal te vangen. Schipor is nu in balbezit. Krępacz verovert de bal door een tackle van achteren. Krępacz draait met de bal, schiet en ... Osadici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 15:0

72e minuut.
Duvivier onderschept slim de pass. Duvivier met een sublieme pass. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu schiet op doel. Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 16:0

74e minuut.
Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz passt de bal zonder na te denken. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu haalt uit met een fantastische trap. Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Duvivier probeert naar een medespeler te passen. Cantone rent richting de bal. Cantone passt de bal zonder na te denken. Krępacz heeft problemen om de bal te vangen. Krępacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 17:0

77e minuut.
Duvivier met een sublieme pass. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz met een sublieme pass. Padineanu rent richting de bal. Padineanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu passt de bal met de wreef. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz schiet op doel. Enescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 18:0

83e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş passt de bal in één keer door. Garlobo probeert de bal aan de voet te houden. Cantone met een sublieme pass. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 19:0

85e minuut.
Duvivier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezkere geeft een lange en hoge pass. Enescu heeft problemen om de bal te vangen. Krępacz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 20:0

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rădoi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Duvivier is nu in balbezit. Duvivier geeft een lange en hoge pass. Padineanu heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 12%, Constanta Sentinels 88%.
Sărăcie de echipă - Constanta Sentinels 21:0