Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok Orgona FC
442 Tactiek BIT4
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Taveggia is nu in balbezit. Fremel speelt de bal door. Widera rent richting de bal. Salzano verovert de bal door een tackle van achteren. Salzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Orgona FC 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Lam de bal. Lam probeert naar een medespeler te passen. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. Mazzaroto krijgt zijn hoofd ertegen. de Nigris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lila Vandálok - Orgona FC 1:1

17e minuut.
Salzano kopt de bal weg. Lam is nu in balbezit. Oltenescu begaat een overtreding. Lam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frunză komt bij de bal en schiet. de Nigris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
de Nigris trapt de bal weg van het doel. Rosa rent richting de bal. Rosa passt de bal zonder na te denken. Daar is Salzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salzano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy passt de bal in één keer door. Salzano rent richting de bal. Salzano haalt uit met een fantastische trap. Szczypiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Orgona FC 1:2

29e minuut.
Lam met een sublieme pass. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky passt de bal zonder na te denken. Taveggia rent richting de bal. Taveggia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stamatoiu speelt de bal door. Rosa kan de bal niet met de borst controleren. Lam speelt de bal door. Klungelig pakt Taveggia de bal. Taveggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lila Vandálok - Orgona FC 2:2

35e minuut.
Stamatoiu met een sublieme pass. Salzano is nu in balbezit. Widera verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fremel kopt de bal weg. Rosa rent richting de bal. Rosa met een sublieme pass. Korsoy rent richting de bal. Korsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 49%, Orgona FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lila Vandálok - Orgona FC 2:2

46e minuut.
Nalot speelt de bal door. Klungelig pakt Podmaniczky de bal. Podmaniczky passt de bal met de wreef. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel rent richting de bal. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve speelt de bal door. Mazzaroto is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Orgona FC 3:2

52e minuut.
Inworp. Monsalve met de inworp. Frunză geeft een hoge lob. Taveggia springt en kopt de bal. de Nigris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Monsalve speelt de bal door. Sarafian verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ... de Nigris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Orgona FC 4:2

57e minuut.
Grozăvescu speelt de bal door. Korsoy met een sublieme pass. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nalot passt de bal met de wreef. Monsalve heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve met een sublieme pass. Taveggia rent richting de bal. Taveggia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Korsoy rent richting de bal. Korsoy speelt de bal door. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano geeft een lange en hoge pass. Oltenescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Korsoy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosa de bal. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nalot geeft een lange en hoge pass. Morsing kopt de bal weg. Šoštarić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczypiński bokst de bal weg. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Orgona FC 4:3

83e minuut.
Mazzaroto passt de bal zonder na te denken. Lam speelt de bal door. Monsalve rent richting de bal. Monsalve geeft een lange en hoge pass. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Orgona FC 5:3

85e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve speelt de bal door. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft een hoge lob. Mazzaroto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Orgona FC 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 42%, Orgona FC 58%.
Lila Vandálok - Orgona FC 6:3